Co Ty znowu
My sie rozwijamy, a w szafach to kalorie sie mnożą. Jak króliki…i jedzą ubranka
O ja chromolę,
kalorie, nie mole?
marazm, zmęczenie, objawy demencji …
Jak nie masz 500 tysięcy to cię nikt nie będzie szukał. Może pies z kulawą zabandażowaną noga by mu zmienić opatrunek i podać naparstek wody. To co masz w głowie czy w sobie może może być więcej warte, ale jesteś i tak bezcenna dla rodziców i innych
Jest albo w pracy albo z synem układa krzyżówki dla was
To bardzo dobrze, bo bardzo lubimy krzyżówki kolegi @benasek , a najbardziej pantropy!
Dla mnie to w dalszym ciągu czarna magia, choć kiedyś to lubiłem. Neurolog i psycholog próbują coś gdzieś odblokować, ale na cud nie liczę. Badania kontrolne nic nie zmieniają. Pozostaje się cieszyć że wy się bawicie. W sumie jest dobrze, więcej zdrowia nie potrzebuje, co zaplanowałem to mam z naddatkiem dla innych potrzebujących
U mnie są burze i parno od wczoraj, za oknem 34,5 °C, i tak ma być do końca tygodnia
Częściej to polak student informatyki po angielsku. Młodych znających język ciężko upolować. Ja swego namierzyłem z policją / student z Poznania zamieszkały w Krakowie. To było tylko 90 000 zł😜, dla kradnących nie mam sumienia, nie ważne jaki byłby powód. Daje na chospicjum, chore dzieci czy np schroniska, zawsze po sprawdzeniu faktów, strony itd. Prośby matrymonialne też miałem - łacznie z zdjęciem w negliżu itd
Przez część badaczy mgła mózgowa uważna jest za lżejszą postać delirium w związku z czym niekiedy spotyka się także określenie niepełnoobjawowe delirium (z ang. subsyndromal delirium).
Bo to jest pan na tropie jak nam życie utrudnić
Mi nie utrudnia.
Mi umila pantropami
Wiesz co to lizus? Do tego podchlebiajacy się
Ja? Nie za bardzo, ale przypuszczam, że Ty wiesz doskonale
Do doskonałości to mi daleko
Na pokldzie jest jeden kapitan odpowiedzalny za załogę. I do tego pieprzony egoista
XD haha
Same samce?
Kpina i dobrze
Slownictwo malo skomplikowane