Jak tam u was wygląda życie teraz w związku z covidem?

Co Ty znowu
My sie rozwijamy, a w szafach to kalorie sie mnożą. Jak króliki…i jedzą ubranka

3 polubienia

O ja chromolę,
kalorie, nie mole? :shushing_face: :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

marazm, zmęczenie, objawy demencji …

1 polubienie

Jak nie masz 500 tysięcy to cię nikt nie będzie szukał. Może pies z kulawą zabandażowaną noga by mu zmienić opatrunek i podać naparstek wody. To co masz w głowie czy w sobie może może być więcej warte, ale jesteś i tak bezcenna dla rodziców i innych

1 polubienie

Jest albo w pracy albo z synem układa krzyżówki dla was

2 polubienia

To bardzo dobrze, bo bardzo lubimy krzyżówki kolegi @benasek , a najbardziej pantropy! :smiley:

3 polubienia

Dla mnie to w dalszym ciągu czarna magia, choć kiedyś to lubiłem. Neurolog i psycholog próbują coś gdzieś odblokować, ale na cud nie liczę. Badania kontrolne nic nie zmieniają. Pozostaje się cieszyć że wy się bawicie. W sumie jest dobrze, więcej zdrowia nie potrzebuje, co zaplanowałem to mam z naddatkiem dla innych potrzebujących

3 polubienia

U mnie są burze i parno od wczoraj, za oknem 34,5 °C, i tak ma być do końca tygodnia

2 polubienia

Częściej to polak student informatyki po angielsku. Młodych znających język ciężko upolować. Ja swego namierzyłem z policją / student z Poznania zamieszkały w Krakowie. To było tylko 90 000 zł😜, dla kradnących nie mam sumienia, nie ważne jaki byłby powód. Daje na chospicjum, chore dzieci czy np schroniska, zawsze po sprawdzeniu faktów, strony itd. Prośby matrymonialne też miałem - łacznie z zdjęciem w negliżu itd

2 polubienia

Przez część badaczy mgła mózgowa uważna jest za lżejszą postać delirium w związku z czym niekiedy spotyka się także określenie niepełnoobjawowe delirium (z ang. subsyndromal delirium).

2 polubienia

Bo to jest pan na tropie jak nam życie utrudnić :wink:

1 polubienie

Mi nie utrudnia.
Mi umila pantropami :wink:

1 polubienie

Wiesz co to lizus? Do tego podchlebiajacy się

1 polubienie

Ja? Nie za bardzo, ale przypuszczam, że Ty wiesz doskonale :smiley:

1 polubienie

Do doskonałości to mi daleko
Na pokldzie jest jeden kapitan odpowiedzalny za załogę. I do tego pieprzony egoista :wink:

1 polubienie
1 polubienie

XD haha

Same samce?

2 polubienia

tu masz trening babą

Kpina i dobrze
Slownictwo malo skomplikowane

2 polubienia