Jak teraz można zobaczyć kto dał serduszko na forum?

Widzę że zaszły zmiany na forum i jest teraz trochę nowy wygląd gdzie teraz kliknąć żeby zobaczyć kto dał serduszko? Kiedyś klikało się w trzy kropki

Chyba że się nie da tak jak na youtubie gdzie od lat nie ma kciuków w dól

Kliknij w numerek przy serduszku, to wszystko zobaczysz.

Dodam, że da się teraz dawać też inne reakcje. Nie wiem, jak w komputerze, ale w telefonie wystarczy przytrzymać serduszko i wybrać emoji.

Trzeba kliknąć w numerek przy sercu chyba

A czy to takie ważne gdy dziennie,ilość serduch/plusów na tym cmentarzu, nie przekracza pojedyńczej cyferki na osobę :pensive_face:

Niby nie ale ja lubię sprawdzić kto daje reakcje trochę z przyzwyczajenia wcześniej żeby zobaczyć kto się ze mną zgadza czy mu się podoba to co piszę choć to było w czasach ruchu tutaj albo na starym forum

No racja,racja…Chyba większość tak ma…Zaskoczyło mnie jedynie to pytanie bo nic prostszego jak kliknąć…
Ja miałem nadzieję że pojawi się wreszcie możliwość"aktu niezgody",by analogicznie,wiedzieć kto i czasem,dlaczego się ze mną nie zgadza…
Ale to już od lat jest wbrew forumowej poprawności :unamused_face:

Klikałem nie wiem dlaczego nie działało może to był błąd teraz działa zresztą klikałem z przyzwyczajenia trzy kropki wedle starego sytemu ale avatary lajkujących się nie pokazywały no i doszedłem do wniosku że jest inaczej teraz

Ale jak klikniesz 3 kropki to masz także,oprócz zakładki czy oflagowania,serducho :slightly_smiling_face:
Zresztą…System nie gryzie!
Jak w pamiętnej komedii z Kobielą…Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz :laughing:
Klikaj sobie a najwyżej moderatorka Ci wyprostuje niechciany"lajk".
Teraz sobie kliknąłem w serducho powyżej i jest jak być powinno.Kolejno: serce,“1” i avatar.Natomiast powiększyła się skala polubień.Jest kciuk,rechot,zdziwko czy brawa…
Niestety nie ma negacji ale to temat nie do przeskoczenia jak poprawność polityczna :frowning: