Jak u Was z czynszem?

A, muszę poprawić. Czynszu dotąd płaciłam prawie 500…

1 polubienie

U mnie też tak napisano…

Masakra!!! Ja mam 52…

Zawsze mozna się wynieść pod namiot albo do altany działkowej.

1 polubienie

BOŻE… (cała, cholera…)

O rany!

1 polubienie

Hmmm, nie mam “metrażu”, namiot trzeba by było kupić… No, chyba że Jadą wozy kolorowe! :joy:

Jak masz nadplate to odejmij sobie z nastepnej płatnosci.Chyba ze masz niedopłate.

1 polubienie

Nie płacę czynszu tylko opłaty wynikające z działalności wspólnoty mieszkaniowej. Sięgnąłem przy okazji do przeszłości:
Styczeń 2009 - 426 zł.
Styczeń 2020 - 521 zł.

W ubiegłym roku przydarzyła mi sie bardzo przyjemna rzecz. Okazało się, nie wiedzieć skąd i dlaczego, ujawniłem znaczną nadpłatę na moim koncie. W efekcie przez prawie pół roku nie musiałem płacić.
Skąd ta nadpłata - nie mam pojęcia, nawet przyszło mi na myśl że to pomyłka księgowa, ale nie dociekałem prawdy.

3 polubienia

Nie podoba mi się to, że trzeba będzie płacić za takich debili. To nie jest fair w stosunku do pozostałych lokatorów. Jest możliwość, aby tego na przyszłość uniknąć, bez wskazania palcem winowajcy?

2 polubienia

Padam ze zmeczenia.Jutro odpisze bo ten temat NAKAZUJE odpowiedz.Wbrew zlodziejom i innym kanaliom.

Spytałam. Ale musieliby “przeksięgować”…

Może to bliźni Twoi, nie debile? Co się mają gimnastykować i modlić przy segregacji, jak niedługo to trzeba będzie studia skończyć, by jej podołać…