ja nie twierdze, ze dzialo sie cos zlego, ale ja tam czasem lubie miec ulozone po swojemu.
reklamy wywalilam na wejsciu, a reszte bez paniki ulozylam jak chcialam.
moj szczezl poltora roku temu - lezy w naprawie, ale zdaje sie dopoki sie nie rusze i nie poszukam wiatraczka do niego sama to naprawiacz (aktualnie na urlopie) bedzie bezradny. bo on rozkreci maszynke, zlozy, ze mu czesci zamiennych nie zostanie, ale jak juz ma cos zdobyc a nie ma tego w hurtowni to np. napisanie do producenta jest poza zasiegiem jego myslenia. ot Hiszpania.
Kidys mialem powazna awarie patopa HP,
Sprzedawca wyslal do producenta,wymieniki,wg.specyfikacji,wszystko pozao budowa.
moje lapki to HP - duza solidna firma, nawet jak cos ma wiele lat to producent stara sie jednak czesci zamienne trzymac.
Od lat korzystam z Hp moge powiedziec,ze niezawodny
Spróbuj w innej przeglądarce…
u mnie naprawde mocno eksplatowany wytrzymal prawie dziewiec lat. przedtem mialam bardzo dlugo stacjonarne.
wczesniej wiekszosc byla sluzbowa to nie zwracalam uwagi na marke, byle dzialalo, i tak co jakis czas byly wymieniane razem z praca.
Stacjonarny mam akurat skladaka,laptop juz HP, tablet samsung,tez niezla firma.
ze stacjonarnego to ja korzystalam chyba ze dwanascie lat temu (ni liczac czasem kawiarenek internetowych.
kotka tylko byla nieszczesliwa jak kupilam lapka bo monitor mialam duzy i kineskopowy, swietne miejsce do kociego spania. a tak pozostawalo ulozenia sie na biurku. lub co gorsze na klawiaturze.
Jeszcze w Polsce pracowalem na Simensach,ale to inna bajka,komputery przemyslowe.
to czas zaprzeszly - ja pamietam jeszcze Elwro i ruskie RIAD na kradzionej “licencji” IBM.
RIADa pamietam,oj zajmowal spore pomieszczenie,i ciagle cos nawalalo))
Zadzwoń do tego partacza i powiedz mu że zepsuł komputer bo jest po niemiecku. Niech przyjdzie ustawić i spada.
Jak bedzie zarzucał dupą to wystaw mu opinię na necie. Jak zrobi i przeprosi to daj mu spokój.
Cała Kaśka góralka
Przecież to jego wina. Jak chce być dobrym fachowcem to niech naprawi błąd i przeprosi. Tak powinno być, hej !
Okej Szukam modelu nowego laptopa, bo ten nie wiadomo kiedy padnie, a taki był ładny i w ogóle
Muszę wyczaić jakiś ładny i dobry i naj
Szukaj ale póki nie masz to zadzwoń jutro do niego. Nie zaszkodzi.
Już sobie naprawiłam, ale co się przy okazji nazagłębiałam w różne zakamarki, że w sumie cieszę się, bo w życiu bym tam nie zajrzała i nawet nie wiedziała, że takie coś w sieci siedzi
To masz satysfakcje, zdolniacha Ja też nieraz wyszłam z komputerowej opresji dzieki Pytamy.
Też korzystałam
A my z Leosiem sobie przy okazji Twojego pytania stare czasy powspominalismy