Jak usunąć tutaj konto?

Nie umiem sobie sam z tym poradzić. :man_shrugging::sob: Gdzie szukać tej opcji w ustawieniach?!

1 polubienie

Jesteś tego pewien?

Usunięcie konta powoduje zmianę nicka na anon z cyferkami, ale wszystkie wpisy zostają tyle, ze bez wskazania konkretnego autora.

Mogę to zrobić, ale sie zastanów czy aż tak bardzo nas nie lubisz? :wink:

2 polubienia

Poproszę, skoro nie ma opcji, bym zrobił to sam. To nie jest kwestia “nielubienia” kogokolwiek. Wypaliłem się internetowo i nie odczuwam już potrzeby istnienia w tej przestrzeni. Dziękuję za pomoc w realizacji tej ostatniej prośby. :folded_hands:

1 polubienie

Dobra, rano zrobię, bo to trzeba z lapka.

1 polubienie

Ale po co usuwać?

1 polubienie

Kolega sie wypalił?

Zawsze moze nowe konto założyć.. anonimizacja ma jedną wade - tracisz dostep do korespondencji prywatnej.

2 polubienia

Wątpię żeby wrócił,wątpię też że argument wiadomości pw mógłby zaważyć na decyzji

Wymówka wymówką, po prostu chciał odejść i pewne sprawy uregulować przy tym.

Gdyby wiedział, że likwidacja jego konta wiąże się to z pozostawieniem jego postów, to mógł chociaż wyzerować ręcznie większość jego wpisów, bo takie coś jest chyba możliwe.

Ja też się zastanawiałem jak bym to zrobił, jeśli taki temat by mnie dorwał.

Rozumiem go. Z mojej strony uważam, że odszedł user, który potrafił zaskoczyć i to bardzo pozytywnie. Już mu raz pisałem, że na starym Pytamy zadał mi zagadkę z dziedziny kryptologii:

W jaki sposób dwie osoby mogą do siebie zacząć wysyłać wiadomości tak, by nikt ich nie rozczytał mimo, że do każdej z ich korespondencji można było zajrzeć?

Ciekawy problem z dziedziny szyfrów, wydawałoby się niemożliwy do zrealizowania. Teraz już wiem, jaka jest odpowiedź, wtedy nie wiedziałem.

Ostatnia wiadomość rzymskiegoprofilu. Myślę, że nie będzie miał mi za złe, że opublikowałem. Jeśli jest inaczej, to on już znajdzie sposób, by się ze mną skontaktować.