Jak uważasz...Czego nie można w żaden sposób,Tobie zarzucić?

Z pewnością nie można mi zarzucić głupoty. Bo jestem mondry! :slight_smile:

1 polubienie

Nie mondry a mundry! Albo jak ta Sowa ?Pszemondżały :wink::rofl:

1 polubienie

Na pewno zawiści. Mogę być zazdrosna ale w pozytywny sposób: “też tak bym chciała”. Czyli raczej wyrażam podziw.

5 polubień

Tak.Dobrze powiedziane.To jest różnica i myślę że mógłbym się pod tym podpisać.

4 polubienia

Jak to czego? Że zrezygnuję z okazji do wypicia piwa.
Aha, a ponieważ jestem wspaniały, to nikt nie może mi zarzucić braku skromności… :sunglasses: :rofl:

6 polubień

Ja,choć tej cechy za grosz nie posiadam,nie piętnuję zadowolenia z siebie.To jest szkodliwe jedynie w sztuce.
Natomiast piętnuję bezpodstawny narcyzm i tu żaden kodeks poprawności mnie nie powstrzyma.Dwóch już dostało po uszach na tym forum choć “mizerne me starania bo zbyt głupi oni by dyskurs podjąć…”

2 polubienia

A ja Tobie na przekór jestem aktualnie zadowolony z siebie. :stuck_out_tongue:
Po trzytygodniowej orce. Czy moje samozadowolenie jest zasadne, okaże się pod koniec tygodnia.
Ale do narcyzów trudno mnie zaliczyć.

2 polubienia

Tak ale nie o to mi chodzi… :grin:
Zadowolony z wysilku i z dokonanego dziela to rzecz wręcz wskazana.
Miałem raczej na myśli cechy osobowości,czy jak to nazwać…
No w każdym razie,nie przepadam za gadaniem o tym.

1 polubienie

Kawa wypita, czas zadek zbierać, a na dworze 4C. Ale sucho i słonecznie, zatem dłuższy spacer się zrobi przed zakupami i już będzie zadowolenie, co by nie było, że z tematu zbaczam.
Rzadko się zdarza bym był zadowolony z tego, co wykonałem, zawsze jest jakiś powód ściągający mnie na ziemię. Ale tym razem, sam siebie oceniam pozytywnie, dodatkowo to był wyścig z czasem i się udało. :+1:

2 polubienia

Bo Ty nie jestes byle narcyz a ta szlachetniejsza odmiana zwana potocznie żonkilem :rofl:.

2 polubienia

Małżonek pod nim życzę wody stopy,
kwiat co go zapodałaś, masz kalambur do roboty… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

To ja wiem! :joy:

3 polubienia

Ale nie peonia niestety…

2 polubienia

Niestety masz rację! :joy: