Jak Wam bluesa nie zagram to bedziecie tak siedziec i politykowac?

Ten blues sie u nas przebil niejako z prywatnej inicjatywy,kogos na Trojce…Kaczkowski?Tak podejrzewam choc…Nie pamietam :smiley:
Fandango…Plyta troche dziwna,w polowie studyjna,w polowie koncertowa…Jednak kawal solidnego grania to jest!
Jedna z tych plyt ktore fajnie udowadniają teze Lou Reeda.2 gitary i perkusja…I starczy :smiley:

2 polubienia

a czy nie mozna przy tej muzyce politykowac, popijac cos tam?
sympatii do ZZ top nabralam w 95
a w ogole to pare kapitalnych epizodow w seialu Bones Billy Gibbons zagral wydajac “corke” za maz

oczywiscie cala scena skonczyla sie poszukiwaniem jej pierwszego meza :wink:

1 polubienie

A ja akurat szukam sposobu by wreszcie choć na chwile,zamknac te politykierskie mądrosci bo juz szalu dostaje!!!

1 polubienie

A niech Cię! Więcej komentować nie będę, bo i po co?
Tylko słuchać.

1 polubienie

zawsze mozesz komputer wylaczyc

Tam jest jakis blad w nagraniu na yt.Po 3,4 minutach to sie kończy a nagranie trwa do konca chyba 7 minuty.Tak ze jesli uslyszysz cisze,wyłącz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Połapałem się w tym.

1 polubienie

Robilem to juz 4 razy dzisiaj.Nie kus bo faktycznie wyłączę.

1 polubienie

Zdecydowanie popieram. Wolę muzykę od polityki. Wprawdzie i na jednym i na drugim sie nie znam, ale miło posłuchać tej pierwszej :slight_smile:

2 polubienia

Ja juz nie wytrzymuje.Jestem za granica ale nie wyobrazam sobie bycia w Polsce z tym niekonczacym sie bełkotem ktory zaczyna sie rano i piłuje przez caly dzień :rage:

1 polubienie

ktos sobie wymyslil,ze ma monopol
na władzę, władzuchnę. władzunię
zrodla zarazy upatrywalabym sie w Toruniu?
mam dobra wiesc - mama zyje i staruszka zajela sie psuciem smartfona

1 polubienie

“I woke up this morning” :rofl: :slightly_smiling_face:
Mam powody do radosci…Nawrzucalismy sobie wczoraj tak ze malo szkło nie pekło…Ale wygląda na to ze wszystko wyjasnione…
Byc moze bedzie mozna dalej życ w tych warunkach :slightly_smiling_face:
W pracy tez maly sukces…Oddycham spokojniej.Spalem prawie 7 godzin…My personal best :slightly_smiling_face:
Co do Torunia,caly czas to podkreslam ale co mama dekonstruuje,nie bardzo sobie wyobrazam :innocent: