Jak Wam mija wieczór?

Ja w pracy. Do późna.

Siatkówka,wczesniej Giro D’Italia…
Teraz powoli szykuje kolacje-obiad…
A jutro z rana,szczepienie no.2…
Poki co Chris Rea,w poszukiwaniu spokoju :innocent:

2 polubienia

Tradycyjnie. Obejrzalam odcinek nieco zwariowanego serialu, jednego z nielicznych jakie ogladam (Detektyw Murdoch) odkrytego ostatnio w streamingu. Zaraz dziennik, troche poczytam i spac. Jutro dzien targowy, to rano na rynek trzeba pojechac.

2 polubienia

Jak zwykle z muzyką, dzisiaj Don Carlos. Ostatnio każdego dnia siedzę i pracuję nad pewnym malutkim dziełem …
Za to jutro ważne wydarzenie - druga dawka Astry.
Wieczór spędzam więc spokojnie, tak jak poniższa muzyka …

4 polubienia

To dokladnie jak ja.Ja ide na 10.20.Tez Astra.

2 polubienia

Mnie ta przyjemność ma spotkać 11.05. Przedtem sam zaszczepię pewną gromadkę ludków. Zaczynam o 8.30.

3 polubienia

U mnie spokojnie. Miły wieczór, zimne piwo, muzyczka.

"Nie ma człowieka, który byłby całkowicie zdrowy psychicznie"skąd ten cytat?:slight_smile:
cześć:)

Za rok sie bedziesz szczepic. Czy literowka i czerwiec?
Ja jescze nie mam daty kiedy, zwykle zawiadamiaja kilka dni wczesniej, gdzie i o ktorej godzinie.

Jutro o godz 11.05, po zaszczepieniu ok. 20 osób ja jako ostatni będę zaszczepiony przez koleżankę. Razem mamy do “załatwienia” 40 osób. (Ona 20 i ja 20) Na końcu ona mnie a ja ją …

Wszystko gra, nie ma tu nic co by się nie zgadzało.

1 polubienie

Czyli godzine odczytalam jako date? Sorry :wink:

2 polubienia

Kurcze,że też tylko 21 odcinków tego Borewicza nakręcili :frowning:

1 polubienie

Jeszcze jest Zycie na gorąco :rofl::rofl::rofl: z Teleszynskim. Tylko nie wiem czy znajdziesz, bo tego gniota chyba tylko raz w TV pokazali i potem zniklo, powtorek w kazdym razie nie pamietam.
Tylko 9 odcinkow, za to dlugich - bez reklam prawie poltorej godziny.
Mocna strona jest swietna obsada.

1 polubienie

@okonek Ja tak samo: jako datę :upside_down_face:

1 polubienie