Jak Wam się podoba?

Idealne na jesień?

1 polubienie

Nie jestem na bieżąco: to nowy trend: no pants…

A niech się stroją tak, jak lubią. Jak im nie szkoda tyłka, że podwieje i będą co pięć minut latać siku, to mogą nawet nic na niego nie zakładać.
A podkolanówki na rajstopkach? Nic mnie już nie zdziwi. Pewnie chcą oryginalności, czegoś czego jeszcze nie było, więc udają 3-letnie dziewczynki, które same zadecydowały w czym chcą być. Tu mi jeszcze brak takich mocno za dużych szpilek na stópkach :joy:

4 polubienia

@joko Pupa zmarznie ale przynajmniej w stopy będzie ciepło. Może to jest dostosowane do innego klimatu? :thinking:

1 polubienie

No a kurteczka? Jak jest ciepło, to po co ona? A niech noszą, co lubią. Nic mi do tego. :wink:

3 polubienia

Na moj klimat to raczej na zimę :wink: bo teraz same majtki wystarczą. W Polsce to jednak nie rajstopy z majtkami a porzadne kalesony bym postulowała. :joy_cat:
Co kto lubi.
Byle czyste bylo.

3 polubienia

Albo przynajmniej takie majciochy z rękawami :grin:

1 polubienie

Nasze prababcie mialy czadowa czesc garderoby, nazywalo sie to barchany i do tego z bardzo praktyczna klapką w kroczu pozwalajaca na swobode wykonywania czynnosci fizjologicznych…

1 polubienie

Dobrze że nigdy nie poddaję się modzie

3 polubienia

Skarpety do butów na obcasie??? A śmieją się ze skarpet do sandałów.

3 polubienia

:roll_eyes: w zimie to się ciepło koło tyłka ubiera a kurtka najlepiej do kostek. Jak Buka. Bo potem nerki bolą od tego wietrzenia pupy. I poniżej łupie …

2 polubienia

Góra zapowiada się fajnie.Dół dla mnie infantylny i zwyczajnie,nie podoba mi się.

2 polubienia