30 września po 20 latach zniknęło Zapytaj, czyli najbardziej znana polska strona typu Q&A.
Chciałbym Was zapytać jakie macie wspomnienia z tym serwisem? Czy mieliście tam konto?
Pozdrawiam!
30 września po 20 latach zniknęło Zapytaj, czyli najbardziej znana polska strona typu Q&A.
Chciałbym Was zapytać jakie macie wspomnienia z tym serwisem? Czy mieliście tam konto?
Pozdrawiam!
Nie wspominam bo tam nie byłem aktywny
Wspominam ją neutralnie. Choć szczerze mówiąc, był taki moment w moim życiu, kiedy pochłaniał on podejrzanie dużą część mojej ówczesnej egzystencji.
Konto założone w 2011, więc kawał czasu. Początki milutkie: kulturka w komentarzach, wymienianie się zainteresowaniami - pamiętam kilka rozmów nt.metalu, rocka, w które się wtedy zagłębiałam, z jednym użytkownikem znajomość przeniosła się na Gadu Gadu, potem też chwilowo na Facebooka i było zabawnie. Mam też wspomnienia związane z dużą aktywnością w tamtym czasie -nawet 50-70 odpowiedzi na sondy/ankiety. Jak było z pytaniami otwartymi to się nie wypowiem, bo nie bardzo je zadawałam, ale pewnie lepiej niż w późniejszych latach.
Tak od lat 20stych aktywność była o wiele mniejsza, ale wciąż dobrze się bawiłam. Co ja nie wymyślałam, czasem śmiałam się z własnych pytań xD Z pytań niektórych też się chichrałam, w pozytywnym sensie.
Ciekawie się czytało niektórych, nie raz czyjeś wypowiedzi rzuciły światło na coś czego bym nie zobaczyła.