Jak zostać zwyrodnialcem?

1 polubienie

Ludzie tak maja.
Tutaj szum, bo kobieta?
Pewnie miastowa, wiec mniej warta od psa przykutego do budy?
Rodzice oczywiście niczego nie widzieli i nie słyszeli, bo jak pastwił się nad nią to oni mieli spokoj?
Dziwi mnie, że szpital i lekarze tak gładko przeszli nad jej stanem zdrowia jak rodziła dziecko? Ale podobno maluszki do adopcji to chodliwy towar? Po co klopoty?
Ogolnie?
Sadystów na swiecie nie brakuje, ale brakuje wrażliwości społecznej i uświadamiania jak na to reagować.
Dzieciak terroryzujacy “madke” i tak juz zdołowaną czesto przez swoich macho polonico catolico jest całkiem dobrym materiałem na coś takiego.

2 polubienia

Chciała ukarać ojca, bo kazał jej się uczyć. Doniosła na niego policji
----> oto żniwo bezstresu. Ciekawe, czy matka też taka niedobra, że się każe uczyć a akurat nie było jej w domu to nie poskarżyła?

““Poszkodowaną” jest uczennica szkoły podstawowej. Wzór zawiadomienia na policję znalazła w internecie. – Nieletni coraz częściej chcą w ten sposób ukarać swoich rodziców – tłumaczy psycholog z Lublina.” Znaczy nauczyciele były pierwsi a teraz rodzice zbierają żniwo nauk zasianych przez siebie.

Ej nie to miejsce

No nie to, ale to tu zmierza. Tata dostał po głowie zaraz po nauczycielach.
…A wracając do tematu: "Przecież to historia jak z filmu. Może on zresztą coś zobaczył w internecie i się zainspirował. Ciągle na tablecie siedział "powiedziała mama zwyrodnialca.
Aha…

Ludzie ze skłonnościami do tzw. syndromu sztokholmskiego?

1 polubienie

No raczej ona nie miała jak uciec. Dziwne, że jej rodzina jej nie szukała :cry:"To dobry chłopak"zapewniają jego rodzice.

To nie jest tak.
Pomoc a przemoc?

Więził ale kilka razy był z nią w szpitalu.Dopiero po 5 latach zdecydowała się o tym powiedzieć-dziwne prawda?
Lubiła tak,czy to syndrom sztokholmski?

1 polubienie

Zastraszenie.
W mojej rodzinne ze strony matki byl taki sadysta. bił corki to matka spełniała jego fantazje. Zeby nie zabil.
Skad to wiem? Hmmm jak kuzynka powiedzala, ze "tato lubi bić az jej sie paluszki prostują? "
Ja wtedy bylam nastolatką, tak blizej matury. Nie odpuscilam. Wyszlam na czarną owcę, bo brudy rodzinne etc.?
Ale podobno
rodzinie tego typu zachowania byly normalka, a poniewieranie bliźnim, słabszym dowodem na bycie macho pawianem. Tylko, ze pawian walczy 1 na 1 o nie zneca sie nad stadem, samiec alfa biedny jest. 90% e energii zuzywa na osiagniecie władzy :rofl:

Mama podobno zapytała czy mu nie będzie zimno?

Moja pierwsza myśl, że gość był incelem niewierzącym, że uda mu się zdobyć kobietę w inny sposób, alem ja przeczytał o nim artykuł. Okazuje się, że on miał mnóstwo dziewczyn, ale on miał problem ze stałą pracą. Moja teoria jest więc taka, że on startował do dziewczyn, które były w stanie zdobyć chłopaka ze stałą pracą, więc one go rzucały.

Niepokoi mnie, że sąsiedzi uważają go za dziwaka, bo teraz wszyscy dziwacy w Polsce mogą stać się podejrzani jako potencjalne zagrożenie.

Tylko nie pisz, ze mu zazdroszczą przedsiębiorczości ???