PiS 13 października wygra wybory. Niestety.
Jak widzicie Polske po tych 4 latach?
Jędraszewski ministrem edukacji? Obozy pracy dla homo? Więzienie za in vitro? Deportacja za ateizm? Kara śmierci za islam? Wojna z Rosją? Podatek za bezdzietność? Zatrudnienie zależne od zawarcia małżeństwa? Polexit? Prześladowania opozycji? Naziści drugą siłą w sejmie? Delegalizacja tvn? Ukończenie szkoły zależne od oceny z religii?
Nie wiem. Wszystko zalezy od stanu gospodarki i to nie tylko polskiej. I czy beda mieli wiekszosc do grzebania przy konstytucji, bo to jest dopiero grozne.
Kraje nie bankrutuja jak firmy, najwyzej wpadaja w kryzys.
Teraz to nie wiadomo czego sie spodziewac. Za duzo niewiadomych Trump, brexit, teraz podkopujaca gospodarke wielu krajow gdzie sektor turystyczny jest istotnym skladnikiem PKB upadlosc Cooka, przepychanki z Iranem?
Na temat robionej w ONZ klimatologicznej szopki to sie wole nie wypowiadac, bo owszem problem powazny, ale cyrk wokol tego? Zaslona dymna.
Nic mi nie mow na jej temat.
Zal mi tego dzieciaka. Ktos ja bardzo wykorzystuje, a raczej jej zespol Aspergera, ktory nie wplywa na inteligencje, czesto ponadprzecietna, ale na krytycyzm co do przyjmowanych tresci niestety tak.
Wycisna ja jak cytryne.
Państwo polskie i jego instytucje będzie istniało teoretycznie. Już teraz jest to państwo z dykty , w którym nie działa prawo, nie są wykonywane wyroki sądu i trybunału, nie istnieje trójpodzial władzy a wszystkie decyzje personalne podejmuje jeden zdziwaczały człowiek. Jeżeli nadejdzie kolejny światowy kryzys, a wiele na to wskazuje, to nie przejdziemy przez niego suchą nogą jak 10 lat temu.
Nic z Twojego krakania sie nie spelni.Bedzie jak jest.Chyba ze w swiecie cos sie wydarzy,co bedzie zmuszalo do opowiedzenia sie po jakiejs stronie…
Skad Ty wymyslasz takie brednie jak nazisci w sejmie?
Zawsze mowilem ze wodka to najgorsze świństwo.