@ZiraaeL, to prowokacja!
Nie pamiętałam go i musiałam zerknąć w Goole, świetnie zrobiony.
Córka moja tego pirata bardzo lubi
Tego w ogóle nie znam. Świetnie, patrzę co tu jest z jego prawdziwej twarzy i chyba tylko zarys i zęby widać.
Owszem…Ale jako facet jest dla mnie stracony.
Jako aktor juz w Bitwie Warszawskiej,filmie bardzo przecietnym,pokazal ze jest niezły…
Charakteryzacja?
Dustin Hoffman jako Tootsie !
Rodney Grant jak wodz Dakotów w Tanczacym z wilkami…
Cate Blanchett jako Elzbieta[Krolowa Anglii]…
To takie przyklady bez namyslu bo…obiad robie i musze uwazać
Ten sposób chodzenia jak on , te gesty .
Mistrzostwo !
Trzeba mieć talent zrobić coś takiego. To sztuka.
Sledzilem Borisa w miare mozliwosci,w pozniejszych filmach i tylko w jednym horrorze widzialem go bez charakteryzacji.
Kot jest wspaniały. W każdej roli w której go widziałam mi się podobał, choć zaznaczam, że nie jestem jakims znawcą filmowym.
Nawet reklamę T.mobile pamiętam z nim.
Adamczyk tez sobie dobrze poradził z rolą JP II .
Meryl Streep w tej roli to aż szok, świetnie.
Przypomniał mi się film Mój Nikifor i Krystyna Feldman. Rewelacyjnie wypadała jako mężczyzna choć na drugi rzut oka widać, że to ona.
Ona była baaardzo charakterystyczna
Nie mam pojęcia jaki on jest jako facet. Jakoś nic mi nie wpadło na oczy o nim prywatnie.
To co widziałam z nim jeśli chodzi o aktorstwo podobało mi się, a ten film Bitwa Warszawska to wielki nie wypał był ogólnie.
a tam zaraz pro
Lubie bardzo takie zmiany jak widać na drugim zdjęciu lub jeszcze bardziej zmienianych aktorów.
Zachwycam się talentem ludzi, którzy to potrafią robić, choć aktor jest tego dopełnieniem. Musi odpowiednią mimikę stosować, spojrzenie, ruchy.
Świetne pytanie @Kropla!
Można gadać i gadać.
Wymieniać i wymieniać
Mieszkałam z nią w bloku na studiach. Ja na 9 piętrze, ona na 7.
Zawsze byłam onieśmielona w windzie.
Ona wręcz przeciwnie.
Świetna aktorka!
@ZiraaeL, chcesz więc powiedzieć ,że wokacja? ,że to niby jego powołanie?
w sumie, zabawny bywa