Jaka jest moja orientacja POMOZCIE

Do nie dawna myślałem że jestem biseksualny ale ostatnio nad tym się zastanawiam i nie wiem. Na ogół to tak z chłopakiem mógłbym być i się **** z dziewczyną może mógłbym być ale romantycznie tylko ostatnio przeczytałem że mogę być homofexibilijny a wczoraj musiałem i może jestem homoseksualni i biromantyczny BŁAGAM POMOZCIE

Bądź kim chcesz i kochaj kogo chcesz.

5 polubień

A co my możemy pomóc jeśli cię nie znamy? Zresztą - czy ważne sa dla ciebie konkretne nazwy, kategorie, czy po prostu to jak sie czujesz?

4 polubienia

A bądź kim chcesz . Mozesz być nawet jak nie masz pomysłu na siebie panseksualny niczm Szpak?
Tylko uwazaj, żeby Ci jakis zazdrosny mąż lub żona klejnotów nie pozbawili. Choć może wtedy rozterki sie skończą? :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja tylko mam jedną obiekcję: tu się tak nie wyrażamy na r
Tak jak mówi @devil - poza tym nieważna jest płeć, ale uczucie.

1 polubienie

Czy Ty możesz wyjaśnić nieznane słowa?

17354982728047815551798021970836

3 polubienia

Nie no nie jestem panseksualny chyba jakby chodzi mi o moja orientacje

Jak sie zakochasz z wzajemnoscia to będziesz wiedział :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No tak… to może byc problem. :saluting_face:

Zeby życie mialo smaczek…
Za obopólną zgodą oczywiscie.
Byle zwierzat i dzieci nie krzywdzić.
A tak przypomnialo mi się (to bylo na poczatku lat 90, kiedy przez ten kraj przetaczała sie fala zmian w podejsciu do seksu) jakas kobitka skarzyla sie, ze ma męża masochiste i do tego okazuje to publicznie, bo che za nią torby z zakupami nosić :rofl: tak serio.

Dziwny jest ten świat…

2 polubienia

Ja zdecydowanie jestem pan seksualny, ale nie ptak i interesuję się seksualnymi paniami … :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Chyba dam to przeczytać Twojej żonie :stuck_out_tongue: :wink:
Wiadomo, że nie ptak, bo rycerz!

3 polubienia

Ja moja żoną bardzo się interesuję, if ju noł łot aj min … :sunglasses:

2 polubienia

Ja też :slight_smile:

1 polubienie

Tez sie interesujesz żoną czarnego rycerza?

3 polubienia

Zainteresuj się własną … :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale moze Twoja jest fajna?

A czy ja cos mówię? :slight_smile:

1 polubienie