Do nie dawna myślałem że jestem biseksualny ale ostatnio nad tym się zastanawiam i nie wiem. Na ogół to tak z chłopakiem mógłbym być i się **** z dziewczyną może mógłbym być ale romantycznie tylko ostatnio przeczytałem że mogę być homofexibilijny a wczoraj musiałem i może jestem homoseksualni i biromantyczny BŁAGAM POMOZCIE
Bądź kim chcesz i kochaj kogo chcesz.
A co my możemy pomóc jeśli cię nie znamy? Zresztą - czy ważne sa dla ciebie konkretne nazwy, kategorie, czy po prostu to jak sie czujesz?
A bądź kim chcesz . Mozesz być nawet jak nie masz pomysłu na siebie panseksualny niczm Szpak?
Tylko uwazaj, żeby Ci jakis zazdrosny mąż lub żona klejnotów nie pozbawili. Choć może wtedy rozterki sie skończą?
Ja tylko mam jedną obiekcję: tu się tak nie wyrażamy na r
Tak jak mówi @devil - poza tym nieważna jest płeć, ale uczucie.
Czy Ty możesz wyjaśnić nieznane słowa?
Nie no nie jestem panseksualny chyba jakby chodzi mi o moja orientacje
Jak sie zakochasz z wzajemnoscia to będziesz wiedział
No tak… to może byc problem.
Zeby życie mialo smaczek…
Za obopólną zgodą oczywiscie.
Byle zwierzat i dzieci nie krzywdzić.
A tak przypomnialo mi się (to bylo na poczatku lat 90, kiedy przez ten kraj przetaczała sie fala zmian w podejsciu do seksu) jakas kobitka skarzyla sie, ze ma męża masochiste i do tego okazuje to publicznie, bo che za nią torby z zakupami nosić tak serio.
Dziwny jest ten świat…
Ja zdecydowanie jestem pan seksualny, ale nie ptak i interesuję się seksualnymi paniami …
Chyba dam to przeczytać Twojej żonie
Wiadomo, że nie ptak, bo rycerz!
Ja moja żoną bardzo się interesuję, if ju noł łot aj min …
Ja też
Tez sie interesujesz żoną czarnego rycerza?
Zainteresuj się własną …
Ale moze Twoja jest fajna?
A czy ja cos mówię?