No…Nie wiem.Za taki socjal sie płaci że aż boli…Ale jedno muszę im oddać.Za podatki i inne opłaty,zawsze odczuwasz że coś masz.
Cp do pasji w poznawaniu nowego ramach historii?interpretacja dowolna, a time line? Podstawa.
Po ekonomii politycznej socjalizmu i kapitalizmu? Cegla zwana historia mysli ekonomicznej? Kaszka ile ja lubisz z mlekiem. W moim przypadku owsianka i podle cieple piwo
A mam podobnie, moze niekoniecznie dotyczy historii
Jak mnie cos zainteresuje? Zamieniam sie w psa gończego
Idea fixe, to coś bardziej natrętnego na moje oko, ale to też okazuje się być jakąś szczególną pasją.
Coś na kraędzi tego znaczenia, to nawiedzanie kościołów, prawie zawsze jeśli jestem gdzieś w nowym miejscu na ziemi…, to naturalną rzeczą jest to, że szukam kościoła, może być nawet innej denominacji. Tylko, że coraz częściej wszystko jest zamykane. Jednakże wiele z nich okazuje się cudnymi zabytkami, etc.
Inna, to kupowanie książek, no właśnie, bo i tak nie mam czasu na ich czytanie…, na szczęście większość kupuję za pół darmo w miejscach gdzie przywozi się się wszystko za darmo, i wyprzedaje za pół darmo. Zapomniałem jak to nazwać.
Co do innych obsesji pasji, to jeszcze ich trochę mam, ale może innym razem.
Właśnie o coś takiego mi chodziło.
Jesli chodzi o kosciol? To atawizm w sensie centrum dowodzenia
Mam wiare, ze dam radę
A ja jeszcze nikogo nie zabiłem!
Kompletnie nie rozumiem, co miał znaczyć ten wtręt.Tym bardziej ze oprócz dropsów w dzieciństwie,tez niczego nie ukradłem.Taki coorna jestem wielki i pełen cnoty!
Nie wiem czy kogos nie zabilam. Decyzja, ze nie? Nie pasuje do zespolu?
Ostatnio zagłosowałam w wyborach lokalnych na centroprawice
Ten wtręt , faktycznie dałem na wyrost. To co napisałem to jest moje natręctwo myślowe i pokazuje, że nie wszystkie fixy są negatywne. Ale żyje się z tym źle. Źle mi jest z myślą, że nie wszystkie kradzieże są ukarane. Chciałbym aby powróciło piętnowanie złodziei widocznym tatuażem a recydywistom obcinano dłoń. Na szczęście kończy się o u mnie na chceniu. Ale to też rodzaj idee fix.
Jeżeli tego nie rozumiesz, to nie rozwijajmy tego tematu.
.bez przesady okaleczenie? A niech taki zarobi na siebie.
Do kolowrotka czy innego pregierza. Gdzie smierc cywilna i nie tylko ta jest wybawieniem.
Tatuaż robiłabym. Małe z na czole a przy każdej następnej kradzieży - następne z
Nie wierzysz w cudowne nawrócenia