Max Donald"s. Zostań fanem big maca. I dziewczyna z tatuażem tego kulinarnego nieporozumienia na przedramieniu.
No i oczywiście ściągnij apkę, zrób test na miłość do potrawy czyli ją kup i weź udział w konkursie, gdzie główną nagrodą jest degustacja w pierwszej knajpie tej sieci w San Bernandino (Kalifornia).
Nie oglądam w TV niczego prócz faktów któe włączam punktualnie o czasie. A w internecie też nie mam reklam dzięki ublock’owi.
Ja widuję czasem taką, po której robi mi się dziwnie (niedobrze, nieprzyjemnie i nieswojo). Na czole aktora pojawia się dodatkowa jama ustna i marudzi. Aktor coś do tej gęby wrzuca i ona się wtedy uspokaja i żre to, co dostała.
Brrr…
Normalny horror!
Też blokuję, ale w TV sie nie da.
Co prawda w Hiszpanii podaja ile reklamy będą trwały, wiec mozna to wykorzystac twórczo, ale czasem cos tam zahaczy.
Pomijam ewidentne oszustwa typu “ubezpieczen pogrzebowych’” i " odwroconej hipoteki".
Też na to patrzeć nie mogę..!
To chyba jakas guma do żucia?
Wszystkie reklamy leków
Nie wiem co to, bo reklama jest tak obrzydliwa, że staram się jej nie widzieć i nie słyszeć. Jeśli to guma, to wolę nie wiedzieć, bo wiadomo, że po takiej reklamie nie kupię jej, choćby była najlepsza. Bałabym się, że mi się gęba na czole zrobi
Byla taka reklama, lokalna z okazji dnia tesciowej. Reklamowali produkt miejsowej fabryki czyli mopa, klasycznego z bawelnianych sznurków. Z haslem posprzataj mieszkanie przed wizyta tesciowej zanim ona posprzata ci zycie.
Awantura sie z tego zrobila… Z pikietą przed urzedem miasta włącznie.
Wszelkie reklamy gumy do żucia
Jednak zdecydowanie bardziej od samej"treści"reklam,irytuje mnie ich czas trwania w Polsce.Czasem nawet 15 minut przerwy…
W Anglii,jest to zazwyczaj 5-6 minut.
I dlatego w Anglii nawet nie zwracam na to uwagi…Jest tyle głupszych programów które ciągną sie tak że odechciewa się tv w ogóle.
I oczywiście prymitywna i wyjątkowo irytująca wojna Lidla z Biedrą…Szlag mnie trafia jak to słyszę!!!
Dla mnie wszystkie reklamy sa takie same i nie wiem o czym sa. Zadnej nie pamietam..moze to moj hipokamp mnie chroni, zebym do reszty nie oszalala?
@Nunu ,to masz tak samo jak ja. Mi jest wszystko jedno czy coś reklamują czy nie, bo zamykam rozum przed reklamami i wyłączam się.
Niektore reklamy perfum sa ladne. Niestety to jest towar, ktory dobiera sie nie na podstawie reklam a faktycznej reakcji organizmu z proponowaną kompozycja zapachową.
Nawet najpiekniejszy flakonik nie pomoże.
A widziałaś Pamiec absolutna (Totall Recal) Paula Verhoevena? Film ma co prawda 35 lat, ale Oscar za efekty specjalne nie byl przypadkiem.
Wyprzedziły epokę. Choc niektore faktycznie niekoniecznie przy jedzeniu…
Ale Verhoeven tez tuzinkowym rezyserem nie jest. Chba jeszcze zyje? Rocznik 1938. Wiec mozliwe. W kazdym razie w wiki umieszcza go w strefie zywych.