Nie to miałem na myśli…Temat ogólnie,chwycił.
Miałem na myśli Twoją poprawkę o najmłodszych na forum…
No zaraz…Od dekady przynajmniej,słyszę jak tu sie wszyscy kochają,szanują,lubią i spotykają…A pytanie o wiek miałoby być czymś nadmiernie intymnym???Wśród"przyjaciół"?
Na fejsie są setki jak nie tysiące ludzi o podobnej aktywności i nie ma mowy o takich,hmmm…anomaliach.Mimo że nie wszyscy sie lubią czy kochają…
Były tu kiedyś zdjecia wstawiane…Bylo ich przynajmniej 10-12.I jeszcze szybciej znikły.Tzn. na starym forum.
Tak czy siak,ludzie wiedzą jak wyglądali,przynajmniej kilka lat temu.
Naprawde nie widzisz różnicy miedzy gruby chudy a pytaniem o zasobność portfela?
Żadnej. Oba pytania są wścibskie. Jeśli ktoś chce dawać swoją fotkę w necie lub podawać zasobność portfela, to nikt mu tego nie zabrania. Nie można jednak wymagać, by każdy to robił, bo to nie obowiązek.
Nikt nie wymaga…Nie ma w ogóle takiej siły by ktoś do czegoś kogokolwiek zmuszał…
Padło pytanie i to wszystko.Nie chcesz to nie bierz w tym udziału.Ja i pare innych osób,mamy to daaaawno temu,za sobą.
Wiek uczestników forum tez ma znaczenie. Bo nie pytaj mnie o obecne pokolenie “gwiazd” prężących się na ściankach. Za stara jestem, żeby się w tym planktonie połapać
A kto mówi że nie ma…
Choć nie wiem co akurat teraz,masz na myśli.
Tym bardziej że napisałaś:“konkurs uważam za otwarty”…
Nikt oprócz Ciebie nie ma ochoty brać w tym udziału
Wygląd kilku forumowiczów znam i oni też mój znają, co nie znaczy, że mają go znać wszyscy
Aaa…To już przeprowadziłaś sondę,tak?
To NIE JA zadawałem to pytanie.
Więc na dobrą sprawe,nie do mnie z komentarzami.
Równie dobrze można napisać że tylko Ty zdecydowanie odmawiasz wzięcia udzialu w tym"podpytaniu"
A to ze wzgledu na właśnie ten brak danych o wielu aktorach - czasem trudno znaleźć datę urodzenia, a co dopiero ustalić czy jeszcze żyje?
A konkurs to bylo raczej w kontekscie - kto znajdzie tego najstarszego aktora? Bo najstarsi uzytkownicy cos tam pamiętają, ale najmlodsi?
To by jakąś dodatkową nagrodę specjalną ustanowic
Dobrze, że wyjaśniłaś, że “podpytania” nie było, bo już się niepokoiłam, że może jesteś ciekawska.
Bylo.Wystarczy spojrzeć i przeczytać.
Nawet “konkurs zostal otwarty”
No ale jak sie przyjmuje do wiadomości tylko to co sie chce,to już trudno.
Można też,“po politycznemu” stwierdzić że nikt nic takiego nie napisał…Ktoś wejdzie,przeczyta i z sympatii,uwierzy…
Nie zauważyłem by były z tym problemy choć było zamieszanie z wiekiem/życiem Ewy Szykulskiej.Typowe niechlujstwo goovniarzerii która pisze o sprawach i ludziach których nie zna…
No właśnie. Przyjmujesz do wiadomości tylko to, co chcesz.
I w ogóle, to tak rozmawiać nie będziemy. Nie ze mną.
Tak czyli jak?
Nie mam zamiaru marnować więcej czasu na te brednie.
I tak poświęciłem wiecej czasu na Twoj tępy upór niż zrobiłem to kiedykolwiek w tym roku chyba…
Dość.Miłego wieczoru.
Tylko proszę de nie pozabijajcie, bo ja jutro bez neta.
A co zastanę w hiszpanskim domu?
Nic się nie martw.Mnie tu nie będzie jutro…
Czas na priva dla innych.
Ja jutro wracam do Hiszpanii, po 4 miesiącach. Z deszczu pod rynne.
Czy collins02 ma żal, że wątek nie chwycił? Bo nie wiem, czy dolewać oliwy do ognia i się wypowaidać?
Cos mnie reisefiber tym razem łapie.
z braku seksu