W dupie ich mam
Że wyglądam 10 lat młodziej niż mam w rzeczywistości.
A u mnie na odwrót.
Ja niestety robie odwrotnie. Dom to nie wędzarnia!
u mnie to nie grozi @anon80021811
od matury
to Ci zrobie egzmin? ile w twoim aucie jest kontrolowane? pisze o ciezarowce
O swieci panscy. toz dzis u mnie sprzatanie! Juz mam mine jakbym szla na wojne…!
To byla przedziwna rzecz, bo trudno to nazwac komplemantem. Promotor spytal mnie dlaczego napisalam prace (chodzilo mu, ze tak szybko…). Ja na to, zgodnie z prawda (ürzynajmniej dla mnie), ze dzieki niemu (rzeczywiscie byl swietny). Musialam przestac sie na niego patrzec, bo zobaczylam, ze sie…rozplakal…
Kiedyś, powiedzmy, dość dawno, “pomogłem” komuś w napisaniu pracy magisterskiej.
Została wyróżniona, a ten profesor, co ją sprawdzał powiedział tej osobie, że ta praca jest lepsza, niż ta, co kiedyś on pisał i ogóle jest najlepsza z jaką miał do czynienia. Temat: postanie Chmielnickiego. Nie powiem, ale wtedy byłem silnie zadowolony, tem bardziej, że napisałem ją w 4 dni. Ale mnie opili wtedy.
Palacz ma wech do bani,))))
Powinni Cie opijac,przez coajmniej tydzien))
Swego czasu takim komplementem dla mnie byla propozycja pracy w firmie,KITON’’
To firma odziezowo-obuwnicza dla VIPow,gdyz malo kto pozwoli sobie zaplacic za buty 2000€,albo i wiecej.
“Aleś Ty ładny… żebyś Ty jeszcze taki mądry był, jakiś Ty ładny…” - dziś o 5 rano
@Leone_Marco , w takim razie ja mam jakieś zaburzenia zmysłu powonienia.
Nie chce Cie straszyc,ale pewnie tak)))
Czyli niepotrzebnie co tydzień myję okna, piorę firany , zasłony i pościel .
Co dwa miesiące kołdry i narzuty, włosy myję każdego ranka, w szafach mam zawieszki zapachowe, w pokojach dyfuzory itd, itp :)))
Darmowe Twoje trudy)))
Brud,gdyosiagnie grubosc 6cm,sam odpada,wiec po co sie trudzic))))
Ot jak mądrego dobrze posłuchać, po cholerę ja się tak po próżni wysilam?
I masz racje.
Sluchaj mnie,a z kryminalu,nie wyjdziesz))
Ostatnio mnie znajoma instruktorka poprosiła żebym wpadł na zajęcia grupy początkującej, bo bardzo dużą przewagę dziewczyn mieli. To wpadłem. Na następne zajęcia nie mogłem przyjść i pomóc. Kilka dni później, jedna z tych początkujących dziewczyn spotkała mnie na imprezie i powiedziała żebym nie rezygnował z zajęć bo nienajgorzej mi szło