Buty wygodne być muszą. Żeby nie uciskały.
Wegańska.
Piwo masz? Jak nie, to wyjdź!
Spokojnie, mam.
Nie wychodzę bo jak nie mam jak mam
Jak masz, zostajesz.
Do grobu chce piwo. Do urny też. W całości.
@okonek A niedźwiedzie i wilki? Jakoś by się wdrapać w wysokie góry i tam się dać pożreć…
Jak teściowa to z tektury. Najdroższe uchwyty.
ostatnio misio zezarl w Rosji alpiniste. sam sie dostarczyl.
żarcie na wynos?
@okonek Albo jakichś szerpów wynająć
w Himalajach na tych wysokosciach to pewnie tylko Yeti.
Nie myślałem jeszcze o pochówku to nie wiem, w praktyce mogę pomyśleć i sprawdzić na bezrobociu. W sumie to nie ma takich ekologicznych, do każdego trzeba dostarczyć energię z zewnątrz. A ta wewnętrzna - nasze / moje bakterie, grzyby które mamy w sobie, to około 250 rodzajów, w tym około 220 żyje z mną - mają specjalizację z regenerowania, pomocy, dzielenia itd, z czego tylko około 30 rodzajów się uaktywnia po śmierci by mnie zutylizowało w ciągu 6 miesięcy w około 85%. Pozostaje nieekologiczna pół proteza ręki - klamry, gwożdzie, blaszki itd/to zutylizuje kiedyś złotnik jak ktoś przypadkiem na spacerze znajdzie /, włosy może na perukę dla celebryty - one się długo rozkładają. Żal tylko robaczków że się bidulki namęczą i nikt o nich nie wspomni, nie będzie leczył z zatruć po moich lekach, oby se znależli kumpli z branży, 1:50 000 ulegnie samospaleniu ciała - niby najczystsza ekologiczna przemiana z stałego w szary proszek/ ciekawe czy jest alergiczny jak trupi jad /