Zaznaczę, że brał już udział w różnych ekstremalnych rozrywkach typu skok ze spadochronem i jazda porszakiem. Degustacja win i whisky odpada.
Jak ma zdrowe serce to bilety na mecz polskiej reprezentacji w pilke nożną.
A z takich prezentow niematerialnych? Może jakies safari? Niekoniecznie w Afryce, bo to daleko.
Mogę też dorzucić pytanie? Jaki prezent na 50-tkę dla koleżanki, która jest … koleżanką. Nie bardzo bliską, coś pośrednio pomiędzy daleką a bliską?
Dlaczego degustacja alkoholu odpada?!!
Są na swiecie nie tyko ateisci. Bywają abstnenci…
Biżuteria zawsze mile widziana.
Facetom zawsze jest trudniej coś kupić. Ja proponuję foto książkę. Najpierw poprosić od najbliższych o zdjęcia z różnych etapów życia i zamówić.
Nie szanuję
jak to trudniej kupić?
Jest mnóstwo, powtarzam całe mnóstwo rzeczy (uniwersalnych) , które można kupić. Nie wspominam już o celowych/indywidualnych😁.
Zawsze mozna kupić krawat
@Ajko , rok temu dałam komplet biżuterii.
No, nie wiem @janusmakroniusz , zgadzam się z @Ajko . Ile ja się nagłowiłam o prezent dla męża, kiedyś dostawał prezent personalny, ale ileż można mieć wszystko z grawerem?
Napisałam śmieszną rymowankę na 50 urodziny ,w której przedstawiłam pokrótce obraz JUBILATA i jego dotychczasowej “działalności życiowej” .
Do tego TORT z napisem "STO LAT! =przewrotnie?
150 lat, bo może poczuć się niedowartowaściowany
mój średni zestaw kluczy, który dostałem (kiedyś na gwiazdkę) ma tyle elementów, ze gdyby żona chciała na kazdym zrobić grawer, to starczyłoby na wszystkie rocznice ślubu😁
Chyba nie wysiliłam się zbytnio bo dostał zabawną koszulkę i pakę suszonej wołowiny w formie chipsów.
Leć i jeszcze dołóż mu 5 dych, mówiąc, że 5 dych to niewiele… Przyzna rację, zobaczysz…
A ktos pomyslal o torcie?