Jakie byłyby najgorsze słowa, które mógłbyś usłyszeć zapadając w śpiączkę, przed operacją serca?

Jak w pytaniu @#$@#$@#$@

3 polubienia

Ja już słyszałem słowa starszej i miło wyglądającej pani anestezjolog przed wycięciem łąkotki w szpitalu w Słupsku.
Brzmiały dokładnie tak: - zaśniesz wreszcie chuju pierdalony, czy nie…?

8 polubień

a kto ma wtedy glowe do sluchania?

2 polubienia

Opowiem to ze szczegółami kiedy indziej. Ale dowiedziałem się, że kto ma mocny łeb do wódy, tego trudniej uśpić narkozą. Musi dostać większą dawkę.

3 polubienia

chyba cos w tym jest, bo przed narkoza wypytywali mnie o przebieg poczatkow mojej choroby alkoholowej :joy: :joy: :joy:

3 polubienia

Najgorsze? “Za dwie godziny się obudzisz”? :rofl: :rofl: :rofl:

3 polubienia

I to jest wiedza praktyczna. Zapamiętam. :wink:

1 polubienie

Tylko raz bylem w sytuacji gdy “glupi jasiu” spadal mi na morde…Pani jakas tam,bardzo sie śmiala.Po ilus tam dniach,pielegniarka powiedziala mi ze “bardzo wyzywałem”…
Personel oglądal wtedy"Ptaki ciernistych krzewów" a ja sie wlamalem do szpitalnej kuchni i wyjadlem pol sloika miodu…
Moje wspomnienia nie sa wiec złe…I wymyslać nic złego chyba nie chcę.
Oczywiscie ludzka podłość nie zna granic ale najgorsze???
Chyba wtedy gdyby ewentualnie z jakichś przyczyn,najbliżsi sie ode mnie odwrócili…Wtedy zadne slowa nie mialyby znaczenia.

2 polubienia

Aż się wierzyć nie chce @birbant :open_mouth:.

A u mnie,przy pierwszym porodzie, niespodziewanie dla wszystkich i w ostatniej chwili okazało się,że będę mieć cesarkę. Gdy przewieziono mnie do sali i podano znieczulenie i po nie wiem ilu minutach zaczęto mnie ciąć zaczęłam się drzeć. Okazało się,że trzeba mnie uśpić na całego.

3 polubienia

Najgorsze słowa? Po zabiegu nie będzie wolno panu pić.

4 polubienia

Ziolka zostaną i to niekoniecznie do palenia.

1 polubienie

Zabraniam wybudzania mnie w takiej sytuacji.

2 polubienia

Do najgorszych słów można się przyzwyczaić, być może operacja serca przed lub za mną. Śpiączka to problem anestezjologa nie mój. W trakcie zawału przy paraliżu śpiączki nie można kontrolować niczym, ale hm pacjęt to czuję - wszyscy czekają na koniec, by zadać głupie pytanie Jak się pan czuje / wpatrując się w żarówkę na suficie bez okularów p.słonecznych, bo wszystkie nerwy w ciele są sparaliżowane - jedno oko nic nie widziało, drugie sporadycznie, nie cykną powieki czy łzy, nie ruszysz ręką czy palcem, nogą, głową - niczym !. Ale stałeś się warzywem i pytanie się powtarza - wydajesz harchot resztek cennego powietrza z płuc, wpada była ubrana na czarno i to ty jeszcze żyjesz !, mocno zawiedzona. Ciekawe czy paraliż / jest zaawansowaną odmianą śpiączki całego ciała, gdzie śpi wszystko / by się cofnął gdyby przyszła z wieńcem ?, Potem przyturlał się gruby kapelan, włożył palec w oko - panie nie śpimy ! ! z olejami i ostatnim namaszczeniem specjalnie przyszłemu, potem się obudziłem po 8 miesiącach / w międzyczasie powrócił słuch, jako tako wzrok /

2 polubienia

Taa sąsiad z lewej strony słyszał że nie będzie mógł palić papierosa i pić alkoholu. Wypisał się sam na swoją odpowiedzialność by język zamoczyć. Przekonał się że nie kłamali, nie doceniał zdrowia, alkochol był ważniejszy niż rodzina

1 polubienie