Jakie logo

Może niech @Szczery_do_BULU ustawi możliwość żeby każdy mógł sobie tu wstawić własne logo - tylko dla siebie… Podobnie zresztą nazwę.

Rany. Jesteśmy jak delegaci na zjazd KC PZPR… tygodnie bezproduktywnego gadania. :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Chodzi o to logo z ludzi ktore jest też w tym pytaniu w odpowiedziech

Ale nam (słusznie) pojechałeś.

2 polubienia

Każdy dzień się zaczyna od nowych propozycji, komentarzy i wykazywania wyższości jednych logo nad drugimi…
Mega błąd, że w ogóle ktoś zapytał nas o zdanie. Po co? Na pytamy, ktoś pytał o logo? Nawet na kafeterii się nie pytali…

3 polubienia

W odpowiedzi Evy? Bez urazy ale nie podoba mi się. Nie przepadam za Tensorem ale bede bezstronna. Wybieram jego czyli obecne. Jest proste i przejrzyste bez zbędnych ozdobnikow. Zwykłe forum-zwykłe logo.

4 polubienia

Tak

Masz rację. Tworzy się niepotrzebne zamieszanie.

1 polubienie

Przecież żarty sobie stroje , na samym początku wybieralismy nazwę, byłam za tym żeby nie trzymać się skurczowo starej,podałam kilka propozycji, nie pasiło, teraz mi już pasi wszystko.:grin:

1 polubienie

W czym rzecz? nie bardzo jestem w temacie.

Ktoś kto dodaje tutaj swoje Loga tworzy zamieszanie

Nagle każdy przeciw demokracji. Wola dyktature albo anarchie :rofl: ankiety są złe… Xd

1 polubienie

Mi się wszystko podobuje, nawet Twój avek :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nie napisałam, że ktos kto dodaje swoje logo tworzy zamieszanie. Chodzi mi o to,że to nie ma aż takiego znaczenia by co tydzień wybierac nowe. No i zazwyczaj odgórnie jest narzucone. Wybór jest fajny ale co za dużo to tez niezdrowo. To tylko logo, ważniejsi są ludzie i treści.

3 polubienia

No i co tydzień pokazują nowe i co tydzień chcą zmieniac… To problem wszystkich… Mnie nie obchodzi jakie będzie logo

1 polubienie

Czy to sie coorva nigdy nie skonczy?!?!:rage:

1 polubienie

@anon75849589,gdy Ci zbraknie sil,wolaj pomoge.
Juz mnie szlag trafia.
Jeszcze jefno pytamie o logo inie wytrzyma.
Niech wdtawia ladna dupe,i bedzie po problemie.

3 polubienia

Logo Tensora nie może być, bo to Tensor i tyle. Może być cokolwiek, tylko nie Tensora, bo żal d… ściska

Mówisz. masz.

@Leone_Marco i to jest myśl, daje propozycję fajnej D…y i robimy głosowanie, nie dla każdego pewno fajna :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Mam w doopie czyje to jest logo.Zdecydujcie sie wreszci na cos bo tylko trwa zamulanie forum.

3 polubienia