Może niech @Szczery_do_BULU ustawi możliwość żeby każdy mógł sobie tu wstawić własne logo - tylko dla siebie… Podobnie zresztą nazwę.
Rany. Jesteśmy jak delegaci na zjazd KC PZPR… tygodnie bezproduktywnego gadania.
Może niech @Szczery_do_BULU ustawi możliwość żeby każdy mógł sobie tu wstawić własne logo - tylko dla siebie… Podobnie zresztą nazwę.
Rany. Jesteśmy jak delegaci na zjazd KC PZPR… tygodnie bezproduktywnego gadania.
Chodzi o to logo z ludzi ktore jest też w tym pytaniu w odpowiedziech
Ale nam (słusznie) pojechałeś.
Każdy dzień się zaczyna od nowych propozycji, komentarzy i wykazywania wyższości jednych logo nad drugimi…
Mega błąd, że w ogóle ktoś zapytał nas o zdanie. Po co? Na pytamy, ktoś pytał o logo? Nawet na kafeterii się nie pytali…
W odpowiedzi Evy? Bez urazy ale nie podoba mi się. Nie przepadam za Tensorem ale bede bezstronna. Wybieram jego czyli obecne. Jest proste i przejrzyste bez zbędnych ozdobnikow. Zwykłe forum-zwykłe logo.
Tak
Masz rację. Tworzy się niepotrzebne zamieszanie.
Przecież żarty sobie stroje , na samym początku wybieralismy nazwę, byłam za tym żeby nie trzymać się skurczowo starej,podałam kilka propozycji, nie pasiło, teraz mi już pasi wszystko.
W czym rzecz? nie bardzo jestem w temacie.
Ktoś kto dodaje tutaj swoje Loga tworzy zamieszanie
Nagle każdy przeciw demokracji. Wola dyktature albo anarchie ankiety są złe… Xd
Mi się wszystko podobuje, nawet Twój avek
Nie napisałam, że ktos kto dodaje swoje logo tworzy zamieszanie. Chodzi mi o to,że to nie ma aż takiego znaczenia by co tydzień wybierac nowe. No i zazwyczaj odgórnie jest narzucone. Wybór jest fajny ale co za dużo to tez niezdrowo. To tylko logo, ważniejsi są ludzie i treści.
No i co tydzień pokazują nowe i co tydzień chcą zmieniac… To problem wszystkich… Mnie nie obchodzi jakie będzie logo
Czy to sie coorva nigdy nie skonczy?!?!
@anon75849589,gdy Ci zbraknie sil,wolaj pomoge.
Juz mnie szlag trafia.
Jeszcze jefno pytamie o logo inie wytrzyma.
Niech wdtawia ladna dupe,i bedzie po problemie.
Logo Tensora nie może być, bo to Tensor i tyle. Może być cokolwiek, tylko nie Tensora, bo żal d… ściska
Mówisz. masz.
@Leone_Marco i to jest myśl, daje propozycję fajnej D…y i robimy głosowanie, nie dla każdego pewno fajna
Mam w doopie czyje to jest logo.Zdecydujcie sie wreszci na cos bo tylko trwa zamulanie forum.