Jakie macie biuro

Wrzucajcie foty z miejsca pracy.
Ja pod mostem mam stanowisko pracy, w biurze chlopskim na taborecie chlopskim gamingowym sobie siedze.

1 polubienie

:wink:

3 polubienia

@Conradus , z tą firanką, to masz całkiem przytulnie. A komputer zwykle masz ma mniejszym stoliku czy na większym stole?

3 polubienia

Jak się uchlam to nawet pod :wink:

2 polubienia

Pod? To Ci twardo :thinking:
No chyba, że zagarniesz pod siebie z podłogi czegoś miękkiego.

1 polubienie

Twardo ale co robić…bo z tym zagarnianiem to za dużo roboty…

Może i masz rację? :wink:

3 polubienia

2 polubienia

Tak jak się spodziewałam :roll_eyes:

1 polubienie

Nature office?

Tez pomyslalam czy firanka uprana😜

2 polubienia

Praca w terenie?

Nie jest uprana, a wręcz przeciwnie: brudna jak nieszczęście, ale nie powinnyśmy zwracać na to uwagi, bo każdy ma prawo mieć w domu/biurze tak jak lubi, I jak ktoś lubi bardzo brudną firankę i wszystko porozwalane, to niech tak ma, a my “zauważajmy” tylko to, co “pozytywne”. :wink:

4 polubienia

Taka do inhalacji, żeby powietrze się aromatyzowało :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 polubienia

Już bezdomni mają większy porządek od ciebie

2 polubienia

To skarpetki. I zdobyczne onuce🤬

2 polubienia

Prawdziwych krzeseł gamingowych z głośnikami do kina domowego 7+1 w oparciu i zagłówku, + porty USB w podłokietniku, to stoją 2 sztuki u mnie w śmietniku, nie specjalnie wytarte i zabrudzone ino bez kółek. Z szyldem Ferrari - czerwone obicie i 2 czarne pasy. Symbolicznie jest pas biodrowy jak w aucie z napinaczem

Gadżety?

1 polubienie

Był pełnosprawny fotel medialno gamingowy ino trochę ciężki, na wysypisko wywieść to jeszcze każą płacić, oddasz co nieco na złom to spisują dane adresata, poza tym śmieci nie metalowe trzeba zabrać do domu, półeczek, nadstawek w pip. Koraliki pod plecki niedawno zgineły. Widać że zakupić i dołożyć nowe kółka dla właściciela to spory problem. Kot Zuzia póki co na jednym się opala. Oj biedni ci bezdomni, taki interes roku się marnuje

2 polubienia