Jakie plany na Sylwestra?

Ja do 15 w pracy, a wieczorem na imieniny do znajomych. Pewnie ok 22.00 zasnę i nawet fajerwerki mnie nie zbudzą…

4 polubienia

Na dzień dzisiejszy plany są takie, że spędzimy sylwester w domu. Osobiście, nie mam ochoty na nic, nawet nie chce mi się czekać do północy. Ale mamy gościa, więc nie wiem jak się sytuacja rozwinie.

6 polubień

Sylwestra spędzę kameralnie w domu z żoną, dziećmi, pewnie ktoś jeszcze z rodziny się przyplącze. Wieczorem tradycyjnie wyjdziemy odpalić fajerwerki i po północy udamy się na zasłużony odpoczynek. :wink:

4 polubienia

Przed telewizorem ze szklaneczka piwa o polnocy. Pewnie maraton filmowy. Miala byc impreza w barze, ale wszystko odwolali ze wzgledu na omikrona. Nawet plaże zamkneli, zeby zbiegowiska nie bylo.

4 polubienia

Białą Sala.

Współczuje tylko tym, którzy będa brac udział w Sylwestrze marzeń w Kurwizji i na miejscu w Zakopanem.

5 polubień

Skromna domóweczka u znajomych.

2 polubienia

Fajnie wam. Aż zazdroszczę. Też najchętniej na biała sale. Lecz nadal nie wiem, mimo ze to tylko 2 dni, co Moja Młoda wymyśli w durnocie swojej i już się boję. Poza tym mam chorobę w domu i urwanie głowy z tym wszystkim.

3 polubienia

Dla mnie Sylwester w Zakopanem to absurd. 30 jeszcze obostrzenia i 1. 01 też ale w sylwestra wirus nie działa q… Ma wolne? I po to wszystko?

6 polubień

Mi polski sylwester nie grozi, chyba, ze jakas transmisja w necie by byla. Bo polskiej TV nie mam. A co do tutejszych to bede miala do wyboru trzy imprezy, w tym panstwowa, gdzie postawiono na doswiadczenie dobrze nafaszerowane botoksem. Wiec beda mumie na bogato.:wink:
Nie liczac lokalnych stacji gdzie juz zapowiedzieli maratony filmowe.
Ja zreszta nigdy nie przepadalam za imprezami sylwestrowymi, mam sie cieszyc, ze kolejny rok w plecy?

1 polubienie

Spędzałem Sylwestra w domu, zanim było to modne :wink:

Poważnie napisawszy, jak co roku, czyli w domu.

4 polubienia

Miałem 10 zmian z 2 dniami przerwy[na szczeście min. na Wigilję] i teraz moge sie troche"zająć sobą",aż do 1 stycznia :innocent:
Zupełnie niespodziewanie,dostałem zaproszenie od sąsiadów,angielskich emerytów które…jest troche kłopotliwe.Z jednej strony to miła zupelnie zaskakująca niespodzianka a z drugiej,jest to wizja siedzenia przy przy puddingu i telewizorze…Ci państwo mają dobrze po 70-tce :innocent:
Nie wiem jeszcze co zrobię… :relaxed:
Ale to miłe i takim pozostanie,przede wszystkim.

5 polubień

A dlaczego współczujesz?Przeciez to ich wybór który świadczy o zapotrzebowaniu.Jaki poziom rozrywki dominuje w narodzie,wiemy od bardzo dawna i powstanie kurwizji niczego tu nie wniosło.Procz nieco bezczelniejszego smrodu disco polo.

6 polubień

Dodaj że smrodu za nasze pieniądze.

2 polubienia

???Moja kieszeń ma sie dobrze i staram sie nikomu do kieszeni nie zaglądać…Aaaa,sorry!
Myślałem ze to w innym temacie…

1 polubienie

Sylvester ma na siebie plan.

5 polubień

Do kolegi idę kilka bloków dalej.

4 polubienia

i 07 zgłoś się?

3 polubienia

A co to tvn nie organizuje sylwestra w tym roku ?

https://www.eska.pl/cinema/news/sylwester-z-tvn-2021-22-dlaczego-stacja-nie-organizuje-imprezy-sylwestrowej-aa-aqXw-EfAi-fFtL.html

4 polubienia

Wyjdę na własnych acz chwiejnych nogach. Oby ślisko nie było.

4 polubienia