Jakie są według ciebie nawiększe zagrożenia stojące przed Polską w XXI wieku?

Polacy z tego co pamietam boją się kryzysu klimatycznego.

Zagrożeń jest niestety więcej: klimat, pis, Iran, polexit. Idą ciężkie czasy

2 polubienia

Lekarze sa tylko Ty nie masz kasy bo Ci panstwo zabiera,nie oferujac nic w zamian.Prócz pogardliwych tlumaczen i kolejek…

3 polubienia

Niestety 100% racji!!! Musze do neurologa, ciekawe ILE …

1 polubienie

ILE zabralo Ci panstwo czy ILE musisz teraz zaplacic/doplacic?
Bo jesli idziesz do prywatnego,sprawa jest prosta i w miare uczciwa.

2 polubienia

Na pewno wiecej mi zabralo. Zabiera mi z reszta caly czas. Ale na neurologa bede czekac przynajniej dwa lata(NFZ). Do tej pory uzbieram na wozek inwalidzki… Z NFZ w ogole zrezygnowalam: pacjent ma byc dla lekarza (dyrektora szpitala, koncernu farmaceutycznego i nie wiem jeszcze kogo)? Niestety brzydkich wyrazow program mi nie przyjmie. A i denerwowac sie dodatkowo nie chce…

2 polubienia

To ja to zrobie za Ciebie COORVA MAĆ!!!

2 polubienia

DZIEKUJE!!! Jakos nie przyszlo mi do glowy, pewnie ze zlosci…

2 polubienia

Klimat się zmienia-niezaprzeczalnie, a czy pociągnie to za sobą kryzys ekonomiczny?
W tym momencie nie jestem w stanie tego kategorycznie potwierdzić, ani temu zaprzeczyć.

Pora na podsumowanie. Widzę, że przejmujecie się klimatem - to bardzo dobrze! Na drugim miejscu kryzys ekonomiczny, czyli też bardzo namacalne zjawisko, które może nas dotknąć czy tego chcemy, czy nie. No i służba zdrowia - to rozpacz, która pogłębia sie z każdą kolejną władzą. Myślę, że mądrze zagłosowaliście :slight_smile: .
A teraz gorsza wiadomość - jak głosowali Polacy? Bo to byłą sonda ogólnopolska przeprowadzona wśród młodych ludzi w wieku 18–39 lat. Poniżej jej wyniki:

Popatrzcie jak znacznie różnią sie głosy wśród kobiet i mężczyzn! Kobiety głosują podobnie jak wy tutaj, natomiast panowie? Rozpacz! Dla młodych byczków największe zagrożenie to… gender i LGBT :open_mouth: Podobnie jak dla naszego gumowego ulubieńca tutaj. A na ostatnim miejscu służba zdrowia. Czyżby młodzi Polacy mieli jakieś kompleksy tożsamości płciowej? Boją sie że jakiś działacz LGBT któregoś dnia obetnie im penisa i przerobi na kobietę? :slight_smile:

REASUMUJĄC: Kobiety do władzy! Mężczyźni do pracy!

4 polubienia

Dla mnie osobiście to nie zagrożenie. Nie boję się tego. Pisałem że zaznaczam jako jeden z dwóch najpoważniejszych zagrożeń dla Polakow no i jak widzę ci Polacy w dużej ilości to potwierdzili że jest to zagrożenie…

A dlaczego Polki nie widzą w tym zagrozenia?

Bo kobiety są bardziej uniwersalne czy tolerancyjne czy nie wiem.

1 polubienie

Więc jeszcze polska nie zginęła :rofl: jest nadzieja xd

Po prostu są mądrzejsze od nas!

No chyba tak. Ale wysokie ruchy nacjonalistyczne trochę nie pasują… Jest na odwrót niz u mężczyzn, a zagrożenie lgbt bardziej pasuje do Polski niż ruchy nacjonalistyczne więc kobiety bardziej są lewicowe chyba jakieś. A jakie to niby zagrożenie… Zamiast myśleć o zagrożeniu demograficznym to boją się wyjścia z uni czy narodowcow…

Dalej chlopy do roboty!!! :slight_smile: