Polacy z tego co pamietam boją się kryzysu klimatycznego.
Zagrożeń jest niestety więcej: klimat, pis, Iran, polexit. Idą ciężkie czasy
Polacy z tego co pamietam boją się kryzysu klimatycznego.
Zagrożeń jest niestety więcej: klimat, pis, Iran, polexit. Idą ciężkie czasy
Lekarze sa tylko Ty nie masz kasy bo Ci panstwo zabiera,nie oferujac nic w zamian.Prócz pogardliwych tlumaczen i kolejek…
Niestety 100% racji!!! Musze do neurologa, ciekawe ILE …
ILE zabralo Ci panstwo czy ILE musisz teraz zaplacic/doplacic?
Bo jesli idziesz do prywatnego,sprawa jest prosta i w miare uczciwa.
Na pewno wiecej mi zabralo. Zabiera mi z reszta caly czas. Ale na neurologa bede czekac przynajniej dwa lata(NFZ). Do tej pory uzbieram na wozek inwalidzki… Z NFZ w ogole zrezygnowalam: pacjent ma byc dla lekarza (dyrektora szpitala, koncernu farmaceutycznego i nie wiem jeszcze kogo)? Niestety brzydkich wyrazow program mi nie przyjmie. A i denerwowac sie dodatkowo nie chce…
To ja to zrobie za Ciebie COORVA MAĆ!!!
DZIEKUJE!!! Jakos nie przyszlo mi do glowy, pewnie ze zlosci…
Klimat się zmienia-niezaprzeczalnie, a czy pociągnie to za sobą kryzys ekonomiczny?
W tym momencie nie jestem w stanie tego kategorycznie potwierdzić, ani temu zaprzeczyć.
Pora na podsumowanie. Widzę, że przejmujecie się klimatem - to bardzo dobrze! Na drugim miejscu kryzys ekonomiczny, czyli też bardzo namacalne zjawisko, które może nas dotknąć czy tego chcemy, czy nie. No i służba zdrowia - to rozpacz, która pogłębia sie z każdą kolejną władzą. Myślę, że mądrze zagłosowaliście .
A teraz gorsza wiadomość - jak głosowali Polacy? Bo to byłą sonda ogólnopolska przeprowadzona wśród młodych ludzi w wieku 18–39 lat. Poniżej jej wyniki:
REASUMUJĄC: Kobiety do władzy! Mężczyźni do pracy!
Dla mnie osobiście to nie zagrożenie. Nie boję się tego. Pisałem że zaznaczam jako jeden z dwóch najpoważniejszych zagrożeń dla Polakow no i jak widzę ci Polacy w dużej ilości to potwierdzili że jest to zagrożenie…
A dlaczego Polki nie widzą w tym zagrozenia?
Bo kobiety są bardziej uniwersalne czy tolerancyjne czy nie wiem.
Więc jeszcze polska nie zginęła jest nadzieja xd
Po prostu są mądrzejsze od nas!
No chyba tak. Ale wysokie ruchy nacjonalistyczne trochę nie pasują… Jest na odwrót niz u mężczyzn, a zagrożenie lgbt bardziej pasuje do Polski niż ruchy nacjonalistyczne więc kobiety bardziej są lewicowe chyba jakieś. A jakie to niby zagrożenie… Zamiast myśleć o zagrożeniu demograficznym to boją się wyjścia z uni czy narodowcow…
Dalej chlopy do roboty!!!