Jakiego filmu nigdy nie pozwolisz obejrzeć swoim dzieciom?

I z jakich powodów .

Jest sporo takich filmów. Jednym z nich jest Logistics z 2012 roku.

Film trwa 35 dni. Tyle czasu nie wytrzymałoby moje dziecko … Poza tym katować dziecko w ten sposób, by siedziało ponad miesiąc i gapiło się w film …

Nie! To moje ostatnie słowo.

https://www.chillizet.pl/kultura/to-najdluzszy-film-na-swiecie-trwa-35-dni-i-17-godzin

Serbski film, Ludzka stonoga, Salo czyli 120 Sodomy i Martyrs. Są zbyt brutalne i poje*e

Nie dotyczy.Moja córka jest dorosła.
Ale kiedyś…Wszelka pronografia nie istniała w domu.Podobnie jak kino klasy"b" czyli wszelkie odmiany kina kopanego.
Zresztą nie musiałem być strażnikiem bo dziecko wszelką przemoc i wynaturzenia samo odrzucało.
Ze swej strony bardziej dbałem o ochronę przed propagowaniem socjalizmu czy komunizmu co zresztą nie było zbyt częste.
Prawdziwym wyzwaniem pozostała głupota.Czyli potworki w rodzaju American Pie,Lody na patyku czy wszelkie debilizmy z np. Lindsey Lohan.
I jestem dumny bo nigdy nie było żadnych nieporozumień czy choćby jednego starcia.

Nie chcę mieć dzieci, ale jak już się przytrafią, to wolałbym nie ingerować w to co oglądają. Poza tym jestem pewien, że ich potencjalna mamusia będzie się znała na filmach znacznie lepiej ode mnie.

P0rno :laughing: żeby nie zostały zbereźnikami