Nie jest patologia… Nie wiedzielem jaka muzykę lubisz i dlatego tak napisałem że każda muzyka która lubisz… Ale jeżeli lubisz Chopina to równie dobrze mogę napisać że jest patologia tak na przekór… Ja lubię praktycznie każdy gatunek muzyczny i nie rozumiem jak można tak pisać obraźliwe… Disco polo to pewnie też rap techno i każda muzyka elektroniczna jest według ciebie patologia?
Bo nie rozumiem na jakiej podstawie akurat disco polo tak oceniasz…
TOK FM - bo dużo gadania w różnych ciekawych tematach (ramówka polityczno-ekonomiczna ponieżnie). Trójka - lubię tam pracujących i muzykę. Jako że mam radio internetowe (odbiornik vi-fi) słucham też czasem kanału węgierskiego chyba: tylko smoth jazz i jakiegoś zagranicznego jeszcze: tylko rock
Skoro uważasz, że nie jest, to ja nie mam na to wpływu, bo to jest twoje zdanie. I nie przekonuję cię. Ja tylko wypowiadam swoje zdanie, z którym się nie zgadzasz, bo masz prawo. I na tym koniec. Słuchaj sobie czego chcesz, jest mi to obojętne, ale mojej opinii nie zmienisz. Da mnie to hałaśliwe wydawanie skrzeków muzyką nie było, nie jest i nie będzie.
A jeżeli dla kogoś jest, jego sprawa. Nic mi do tego, co komu się podoba.
Czyli muzyka Pop która leci w radiu jest lepsza dla ciebie? Przecież Disco polo to praktycznie to samo, a ma przynajmniej jakąś Melodie i sens w tekście
Z tym tekstem to już przegiąłeś. Ale mniejsza o większość, Nie ma się o co kłócić. Ty lubisz to, ja lubię co innego i fertig.