Patologiczne to jest robienie z disco polo muzyki w ogole.
@okonek#
no to musze posluchac tej polskiej muzyki disco polo w koncu…
Lepiej nie.
Jak chcesz zyc to nie ryzykuj. Mnie kiedys okoliczności zmusily przez dwa dni podrozy. Przezylam cudem.
@okonek
@Devil
@birbant
Ja po tym jak musialam zatykac uszy palcami jadac do polski (nadawali glosno jakies radio z kiepska muzyka i jeszcze gorsza reklama) - to zmadrzalam i zawsze teraz na taki przypadek/wypadek mam wosk do uszu i ostatnio mp3 z relaksujaca muzyka przez sluchawki. Tylko nie rozumiem jak inni pasazerowie tego przez kilka godzin mogli sluchac
Może wypili i było im wszystko jedno. Szumiało im w głowach.
Radio DLF Kultur lub Cosmo.
Obie stacje sa bez reklam (Cosmo ma ich homeopatyczna ilosc) a repertuar jest calkiem interesujacy.
Chyba Cię popierdoliło.
DLF nawet na Holandii łapię przy granicy, fajne radyjko. Cosmo, to już w głębi Niemiec.
@Devil to prowokator… Jak na diabla przystalo
Fajne. DLF 1 - gledza przez 98% a muzyki tyle, co kot naplakal, DLF 2 tu juz muzy sporo wiecej, i nadaja takze polska. Ciekaw jestem, ktora nasza stacja puszcza wspolczesna muzyke niemiecka …
Cosmo to muza z calego swiata, no i polski radiowiec tam jest - Sebastian Filipowski
Wazne rowniez - nie musze sluchac tych reklamowych smieci …
Zgadza się. Do mnie dociera ta dwójka. Polska muzyka nie tylko tam jest. Ja nawet ją słyszałem na WDRach.
Nostalgicznie mi sie zrobilo
Ja lubilam swojego starego Forda…
Staruszek to on byl, ale przynajmniej naprawic go (czasami) moglam sama
Patologicznym zjawiskiem jest każda muzyka która lubisz… Wyszło na to samo xd
Z polskich, to w sumie chyba tylko tok fm…
Ale dużo rozgłośni latynoskich słucham.
Nie wyszło. Bo muzyka jestem muzyką, a patologia patologią.
Wyszło… Bo pokazałem że obrazasz jeden gatunek muzyczny a inny uważasz za super… Jak gimb jakiś…
Więc napisałem na odwrót… Bo też mogę, i tak jak myślałem… Jest jakieś ALE xd
Czyli, według Ciebie, muzyka Chopina jet patologią, bo bardzo ja lubię.
Ty możesz lubić muzykę, jaką chcesz i ja nie mam prawa tobie tego zabronić, tak samo jak ty nie możesz zabronić mi poglądu, że disco - polo muzyką nie jest, bo według mnie, nie jest.