Jakim cudem harmonijne gatunki potrafią żyć bez ośrodków badań nad wirusami?

Tiaaa, butla z gazem…
A calosc byla zasilana dynamem gdzie biegaly chomiki w kolowrotkach.
Zwierzatka nie badaja wirusow byi nie wynalazly mikroskopu elektronowego i zyja w blogiej nieswiadomosci.
A autor tego newsa niewiele sie od nich rozni . HIV i ebola bez swojego zywiciela gina w niecala godzine. Toz to grypa grozniejsza.

1 polubienie

Ludzkość to bezmózgowa patologia

No, potrafią żyć, ale co to za życie?:wink:

2 polubienia

Lepiej siedzieć pół dnia w szkolnych ławkach uczyć się nieharmonijnej, patologicznej pracy?

Skoro sie do ludzkosci zaliczasz?

1 polubienie

Ubolewam nad tym, choć nie godzę się z tym.

Ja tam szkole ławki wspominam bardzo miło :slight_smile:

Czyli lubiłaś się uczyć nieharmonijności.

Nie wiem, ale wiem, że lubiłam dzieciaki :slight_smile:

Patologia? Mów o sobie. Nie każdy ma tyle czasu co ty i nie każdy męczy ludzi swoimi bzdurami w necie …

2 polubienia

Pomagam ewidentnie nieharmonijnej, patologicznej ludzkości odnaleźć sens życia. Beze mnie niełatwo by z tym miała.

G… pomagasz. Wziął byś się lepiej do jakiejkolwiek czynności i pokazał że pomagasz. Pisać to potrafi każdy kto ma skończoną 1 klasę podstawówki.

1 polubienie

Jeszcze trzeba potrafić pisać sensownie, a do tego potrzeba najszerszych horyzontów, a nie tytułów ograniczonych do wąskich dziedzin, profesorów.

Dziki np. harmonijnie zdychają na ASF…
Raki polskie prawie całkiem wyginęły z powodu grzyba Aphanomyces astaci

2 polubienia

Czyli uważasz, że gdyby nie było nieharmonijnych, cywilizowanych ludzi, to dziki i raki wyginęłyby? Musisz żartować, bo wg mnie, byłoby bez ludzi odwrotnie. Jesteśmy patologicznym, barbarzyńskim gatunkiem, i ciężko temu zaprzeczyć.

Nie sadze.

Zyja do smierci.

1 polubienie