Obyczajowy czy może komediodramat?
SF z elementami horroru.
Zależy od tego, czy żyjesz jak alkoholik w ciągu czy tak wolniej…
Ukr.inżynierowie zrobili buty do chodzenia po minach a ty się filmami interesujesz
Zdecydowanie obyczajowy.Z elementami kontrkulturowymi i niestety,politycznymi.Zylem jednak w takich a nie innych czasach…
Dodam ze chętnie nawet bym zrealizował już teraz, film o latach 80-tych…Mignął mi ten temat znowu przed oczami i muszę przyznać ze już sam"scenariusz" wydaje się arcyciekawy
Tylko kto miałby dzisiaj w tym grać?
Trudno wyczaić, dobre około 60% to gotowy scenariusz do chorroru, a reszta to hm chyba komedia połączona z obyczajowym kobiecym pomponikiem
Szpilki do ślubu, super, stopy uratowane w tańcu
Zdecydowanie komediodramat😃
Niekiedy mi się zdarza mówić do kasjerek - ale jesteś piękna, a ona tylko zmieniła uczesanie niekiedy sukienke zamiast spodni, dla niej to pestka, a ja doceniam większość ich zmian, wtedy się przekrzykują - proszęęę do mnie podejść. No jak i gdzie !, do niej 10 osób w kolejce a kasa automatyczna jest pusta bez kolejki
skąd ma na sukienkę w tej pracy z jałmużna?
Nie pracują za jałmużne, choć cuda się zdarzają. Koło 4 600 na czysto wychodzą. Dawna znajoma ma koło 5 500 będąc pod telefonem po swojej zmianie. Jej to wystarcza i nie jest uzależniona od nikogo, córeczka zadowolona / sąsiadki pomocne / ma na lekarstwa, opłaty, wczasy z dzieckiem, głodne czy brudne nie chodzą, udaje się jej nawet kasę odłożyć itd, żłobek opłaca PCPR. Tyle że facet głupek rozbił rodzinę alkoholem i 2 kolejnych innych dzieciątek dodatkowo na utrzymaniu. Wspólnie z mną /jesteśmy tylko przyjaciółmi na złe, zdarza się wspólny obiad, kawa, jakieś porady, drobną pomoc i to wszystko / udało się jej życie poukładać i gościa zapuszkować za alimenty. Ją cieszy to co ma, nie ma dużych marzeń, by nie zaczynać od nowa żyć
Emeryci po botoksie.
Kolego, lata 80 to byl dość skomplikowany czas. Swiat sie bawil, a Polska dogorywala wysysana gospodarczo przez Sowiety. Zaraze pseudorewolucyjna.
Byłby to film dokumentalny.
Poprosze o ramkę
Proszę bardzo …
Dokument tozsamosci prosze.
Piękne rogi, tylko żeby teraz ścian nie porysować. Bokiem proszę, bokiem
Dramat psychologiczny z wątkami tragikomedii.
Faktycznie,masz ciekawy scenariusz w kieszeni
Moralitet…? Średniowieczne klimaty, w to mi gra…