Jakim gatunkiem byłbym film o waszym życiu?

Obyczajowy czy może komediodramat?

2 polubienia

SF z elementami horroru.

2 polubienia

Zależy od tego, czy żyjesz jak alkoholik w ciągu czy tak wolniej…
Ukr.inżynierowie zrobili buty do chodzenia po minach a ty się filmami interesujesz :roll_eyes:

1 polubienie

Zdecydowanie obyczajowy.Z elementami kontrkulturowymi i niestety,politycznymi.Zylem jednak w takich a nie innych czasach…

2 polubienia

Dodam ze chętnie nawet bym zrealizował już teraz, film o latach 80-tych…Mignął mi ten temat znowu przed oczami i muszę przyznać ze już sam"scenariusz" wydaje się arcyciekawy :innocent: :rofl:
Tylko kto miałby dzisiaj w tym grać? :thinking: :cold_sweat:

1 polubienie

Trudno wyczaić, dobre około 60% to gotowy scenariusz do chorroru, a reszta to hm chyba komedia połączona z obyczajowym kobiecym pomponikiem

1 polubienie

Szpilki do ślubu, super, stopy uratowane w tańcu :+1:

1 polubienie

Zdecydowanie komediodramat😃

1 polubienie

film…film…yyy…nie oglądam. Może ten…

Trzeba starzeć się z godnością… :roll_eyes: i wiarom w siebie.

1 polubienie

Niekiedy mi się zdarza mówić do kasjerek - ale jesteś piękna, a ona tylko zmieniła uczesanie niekiedy sukienke zamiast spodni, dla niej to pestka, a ja doceniam większość ich zmian, wtedy się przekrzykują - proszęęę do mnie podejść. No jak i gdzie !, do niej 10 osób w kolejce a kasa automatyczna jest pusta bez kolejki

1 polubienie

skąd ma na sukienkę w tej pracy z jałmużna? :roll_eyes:

1 polubienie

Nie pracują za jałmużne, choć cuda się zdarzają. Koło 4 600 na czysto wychodzą. Dawna znajoma ma koło 5 500 będąc pod telefonem po swojej zmianie. Jej to wystarcza i nie jest uzależniona od nikogo, córeczka zadowolona / sąsiadki pomocne / ma na lekarstwa, opłaty, wczasy z dzieckiem, głodne czy brudne nie chodzą, udaje się jej nawet kasę odłożyć itd, żłobek opłaca PCPR. Tyle że facet głupek rozbił rodzinę alkoholem i 2 kolejnych innych dzieciątek dodatkowo na utrzymaniu. Wspólnie z mną /jesteśmy tylko przyjaciółmi na złe, zdarza się wspólny obiad, kawa, jakieś porady, drobną pomoc i to wszystko / udało się jej życie poukładać i gościa zapuszkować za alimenty. Ją cieszy to co ma, nie ma dużych marzeń, by nie zaczynać od nowa żyć

2 polubienia

Emeryci po botoksie.
Kolego, lata 80 to byl dość skomplikowany czas. Swiat sie bawil, a Polska dogorywala wysysana gospodarczo przez Sowiety. Zaraze pseudorewolucyjna.

2 polubienia

Byłby to film dokumentalny.
Poprosze o ramkę :slight_smile:

4 polubienia

Proszę bardzo …
image
:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Dokument tozsamosci prosze.

3 polubienia

Piękne rogi, tylko żeby teraz ścian nie porysować. Bokiem proszę, bokiem

1 polubienie

Dramat psychologiczny z wątkami tragikomedii.

3 polubienia

Faktycznie,masz ciekawy scenariusz w kieszeni :innocent:

1 polubienie

Moralitet…? Średniowieczne klimaty, w to mi gra…

1 polubienie