Tak też można. Jego rurka w wózku nie ma więcej jak góra 2 cm, i napisał że jest spłaszczone do ok 5 / 6 cm. Wygląda jak odwrócony gwóżdż do góry ostrzem, to spłaszczenie jest specjalnie by podpórka się nie wbijała w ziemię. Przedłużenie tej podpórki o około 10 cm może być dowolne byle jako sztywne,
więc przedłuż mocowanie rurki. 2 płaskowniki i kilka blachowkrętów.
Nic nie ruszy jeśli nie zahaczy np.o krawężnik
Najlepsza opcja przeciąć rurkę, nałożyć na nią grubszą by przedłużyła i wkręty do blachy.
I tym sposobem wszyscy pracują zdalnie nad prostym pomysłem. Swoją ostatnią wersję najtańszą i najprostszą a skuteczną podałem tak jak bym sam to robił. Pomożecie ? Pomożemy !
predzej zmontujemy nowy wozek z puszek po piwie, bo taka praca wymaga wspomagania szrych komorek.
a swoja droga to ciekawe jak wyglada kontrola czy do pracy zdalnej nie przychodzisz “po spozyciu”? alkomaty wbudowane w lapki?
W Polsce są już Alkolocki do aut. Nie uruchomisz po pijaku. Mam nawet znajomego który warunkowo dostał prawko . Warunek tylko auta alkolock.
o tym to pisali juz dawno - pierwszymi, ktorzy to probowali zastosowac to chyba bylo Volvo, razem z blokada, jak pasow nie zapniesz. ale skonczylo sie tylko na popiskiwaniu, jak masz zelazne nerwy mozesz jechac bez zapietych.
Słucham? Z elektrycznością zainstalowaną (bo jak elektryka jest, to nawet studnia może być)? I nie runię?
Polak potrafi u nas się blokadę nie zapiętych pasów wyłącza końcówką odciętą od pasów
@kaziu, sory, moja wersja jest najtańsza, najprostsza i bardziej wydajna.
Worek ogrodniczy i budowlany rozwiąże wszystkie problemy.
Więcej załadujesz, zabezpieczysz śnureczkiem, wózek czysty i nikt nie widzi co wiozę.
Tylko efka nie chodzi o widok ale żeby stało:)
O kurde. Więc złych rad udzielam.
dokładnie.
Po 22-giej będą inne
Ja w pracy pijanego z 2 m wyczaję, każdy jest niby inny ale są cechy wspólne które wskazują na stan upojenia, najzwyczajniej działa chemia / fermentacja /z reguły zmienia się np. kolor skóry / cera / bardziej czerwienieje lub staje się błyszcząca. Zapach alkoholu jest szczególny trudny do zgumkowania , pomaga psychologia - zapach się nie zgadza z resztą otoczenia, podobnie jak głupie tłumaczenia, dochodzi zauważalna mimika i rysy twarzy, mowa, chód itd. zainteresowanych którzy się głupio tłumaczą odsyłam na badanie krwi na mój koszt i dalszy bieg w sprawie. Na tłumaczenie że po lekach - jakie to leki co można sprawdzić i dlaczego
U mnie byś nie wyczuł ale wiek mażdy jest inny.
No to kupie tą ośmiorniczkę i wykombinuje jakaś przedłużke. Jak spadnie to po prostu kolega złomiarz mi coś przyspawa. Ukradnie z innej działki. Ostatnio wiertarkę se ukradl.
Co prawda to już widziałem kobiety nadwyrężające plecki i kręgosłup przy mniejszej wadze worka niż te np. 30 kg. Choć i zdarza się że kobiety noszą mężów na plecach do domu dla rozrywki Sado macho. Sam w pracy targami dużo więcej niż muszę czyli swoją wagę, lekko nie jest - ważne by nie wyjść z rytmu / nie siadać i odpoczywać
No proszę, toś wymyślił @Devil …
Ale słuchawki za 6 stówek mosz