miała ją wykonywać na niedoszłym do skutku z powodu zmyślonej pandemii COVID-19, ubiegłorocznym konkursie Eurowizji, jednak wg mnie byłaby atrakcyjniejszą od The Ride.
Gdyby pandemia była zmyślona, to byś o niej tak często nie pierniczył …
Czemu miałbym nie otwierać rodakom oczu na to mega zbrodnicze mega oszustwo?
Wiesz dlaczego nie piszę o latających odkurzaczach spełniających każde marzenie? Bo takich odkurzaczy nie ma. Nie próbuję więc rodakom otwierać oczu i im każdego dnia powtarzać że nie ma takiego sprzętu.
Ty jednak sam zapewne zaszczepiony w każde możliwe miejsce i na każdą możliwą chorobę siedzisz sobie wygodnie i się wygłupiasz, pisząc tu różne bzdury ku uciesze tych, co właśnie sobie zasiadają wieczorem by się nieco pośmiać, co i ja również czynię.
Wiedz, że zostałeś dawno rozpracowany. Pamiętaj, byś za rok też się zaszczepił … Zresztą Ci o tym przypomnę
Każdy myślący i rzetelny bez wątpliwości rozumiałby, że mam pełną rację z tym ujawnianiem tego mega zbrodniczego mega oszustwa z tą zmyśloną pandemią COVID-19. Coraz więcej rodaków to rozumie i coraz mniej chce się szczepić, nawet jeśli dali się wrobić w pierwszą dawkę.
Jak ktoś się zaszczepił dwa razy, to potem już nie chce, to oczywiste. Ty też już się teraz trzeci raz nie szczep, dopiero za rok … Mam nadzieję, że to wiesz.
Opowiadasz jakieś mega idiotyzmy.
Próbuję jak mogę harmonik Ci w tym dorównać, ale gdzie mi tam do Ciebie …
Jesteś głupszy od jego butów:) Tylko nie wiem czy razem czy osobno i od której pary Niestety zielony nie szczepił się na jedną chorobę. Na głupotę. Też czekam wieczornego kabaretu ale wolał bym by się troszkę zmienił repertuar bo coraz częściej mam wrażenie że to już z 5-9 raz leci.
Brzozowski to przydupas Kurskiego. Musiał wystąpić.
Alicja ładna
Ale są dwie…