Jednak piosenka "Empires" w wykonaniu Alicji Szemplińskiej, która

miała ją wykonywać na niedoszłym do skutku z powodu zmyślonej pandemii COVID-19, ubiegłorocznym konkursie Eurowizji, jednak wg mnie byłaby atrakcyjniejszą od The Ride.

Gdyby pandemia była zmyślona, to byś o niej tak często nie pierniczył … :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Czemu miałbym nie otwierać rodakom oczu na to mega zbrodnicze mega oszustwo?

Wiesz dlaczego nie piszę o latających odkurzaczach spełniających każde marzenie? Bo takich odkurzaczy nie ma. Nie próbuję więc rodakom otwierać oczu i im każdego dnia powtarzać że nie ma takiego sprzętu.

Ty jednak sam zapewne zaszczepiony w każde możliwe miejsce i na każdą możliwą chorobę siedzisz sobie wygodnie i się wygłupiasz, pisząc tu różne bzdury ku uciesze tych, co właśnie sobie zasiadają wieczorem by się nieco pośmiać, co i ja również czynię.

Wiedz, że zostałeś dawno rozpracowany. Pamiętaj, byś za rok też się zaszczepił … :grin: Zresztą Ci o tym przypomnę :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 polubienia

Każdy myślący i rzetelny bez wątpliwości rozumiałby, że mam pełną rację z tym ujawnianiem tego mega zbrodniczego mega oszustwa z tą zmyśloną pandemią COVID-19. Coraz więcej rodaków to rozumie i coraz mniej chce się szczepić, nawet jeśli dali się wrobić w pierwszą dawkę.

Jak ktoś się zaszczepił dwa razy, to potem już nie chce, to oczywiste. Ty też już się teraz trzeci raz nie szczep, dopiero za rok … Mam nadzieję, że to wiesz.

1 polubienie

Opowiadasz jakieś mega idiotyzmy.

Próbuję jak mogę harmonik Ci w tym dorównać, ale gdzie mi tam do Ciebie … :grin:

3 polubienia

Jesteś głupszy od jego butów:) Tylko nie wiem czy razem czy osobno i od której pary :rofl: Niestety zielony nie szczepił się na jedną chorobę. Na głupotę. Też czekam wieczornego kabaretu ale wolał bym by się troszkę zmienił repertuar bo coraz częściej mam wrażenie że to już z 5-9 raz leci.

Brzozowski to przydupas Kurskiego. Musiał wystąpić.
Alicja ładna :heart:

1 polubienie

Ale są dwie…