żadnej, to pewnie dlatego, że Polacy nie są lubiani ani w Europie, ani w świecie, mimo że dali światu Papieża, Solidarność, Wałęsę, bo cały świat pewnie widzi, że Polacy dostali od ZSRR lepsze państwo za cenę niewyobrażalnej ilości krwi synów i mężów radzieckich żołnierzy, ich cierpień i życia, a wciąż wrednie szczekają na ZSRR i Rosję, i szkodzą maksymalnie naszemu wielkiemu sąsiadowi, jak tylko mogą? Mam rację najmojszą?
Synek, nie p**** a podawaj naboje
Messiemu to sie nalezy złoty kop w d** w tym sezonie.
Ustawka.
Messi nie gra tak jak grał kiedyś. Ta mafia chyba patrzy na nazwisko i dochody z reklam. Sentymenty też grają rolę.
Messi od dawna nie gra
Co do reszty.
Marketing
Gazy przeciw Lewandowskiemu rozpylali, dlatego nie wygrał.
A ja myślę że jeśli by był jakiś dzień wolny bez Lewandowskiego i jego Ani to stawiam wszystkim.
Wolę o Lewandowskim czytać, niż o Kaczyńskiem i innych mejzach czy obajtkach…
No niby tak ale już na pewno o jego żonie nie bardzo. Bo co rano nagłówki obwieszczają… Ania zrobiła kupę na twardo…
Nie interesuje mnie jego żona zupełnie.
Moim zdaniem sportowiec powinien być oklaskiwany za wygrane a nie za posiadanie ferrari. Bo w ostatnich 5 latach więcej artykułów w Polsce o Lewandowskim było o jego wspaniałości i jego domu i samochodzie niż o jego sukcesach.
To nie jego wina, tylko mediów i tych, którzy łykają to jak pelikany, a reklamy lecą.
Mnie Lewy interesuje tylko na boisku.
O tym mówię. I złote piłki osiągnięć nie zmienią.
I tu się kolego mylisz
Jędza jestem