byście się znaleźli?
Ja raczej w najniższej, choć posiadanie emerytury daje mi pewne fory i stabilność. Za to pod względem świadomości i posiadania mądrych książek, należę zdecydowanie do najbogatszych. Ciekawe, czy byście się zamienili ze mną?
byście się znaleźli?
Ja raczej w najniższej, choć posiadanie emerytury daje mi pewne fory i stabilność. Za to pod względem świadomości i posiadania mądrych książek, należę zdecydowanie do najbogatszych. Ciekawe, czy byście się zamienili ze mną?
w piatej, bo już się gubię w odsyłaniu ciuchów
Wolę pół litra zamiast ćwiartki
A mi wystarczy pięćdziesiątka. Po co mi cała ćwiartka, skoro pięćdziesiątką też się upiję o ile siebie znam
Ćwiartka to za mało. Przynajmniej 0,7 na głowę.
Łyżka to jest 15 gram. A łyżkę koniaku wlewam do kawy. I po takiej kawie z wkładką lekko kręci mi się w głowie
Po pierwszym zawsze się kręci.
Hehehe… Dwóch kaw naraz nie wypiję
Tyyyy a może to po kawie ci się kręci? Powinnaś dolać łyżkę kawy do szklanki koniaku.
Myślisz?
Muszę to sprawdzić
U góry jest napisane , że post usunięty przez autora, a ja niczego nie usuwałam. Coś się popsuło na forum?
Pisałam tam, że po co pół litra, skoro pięćdziesiątka wystarczy
może przypadkiem?
Całkiem możliwe. Czasem się na coś kliknie i nawet się na to nie zwróci uwagi
bo 50ka wystarczyła
mam przywrocic post? wyglada, ze kliknelas przypadkiem w znaczek kosza. raczej system nie przeklamuje.
Też tak myślę, że gdzieś musiałam kliknąć i nawet tego nie zauważyć.No jasne, że nie przywracaj. Po co taki kłopot jak dla jakiegoś ministra
jaki klopot?
Nie wiem jaki. Nie jestem modkiem i nie znam się.
dobra to przywracam.
Widzisz się pomaga. Napisałem o twoim problemie.
Dzięki. Ale to żaden problem.