- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
0 głosujących
Czytajac ten artykul musze Ci przyznac racje. Tak, nadajesz sie na papieza.
Ty jestes gotowcem!
Ide o spore pieniadze ze żaden scenarzysta,dotąd nie wpadl na Twoj trop.I tu jest dla Ciebie wielka szansa.
Zysku z pewnoscią sie wyrzekniesz wiec kariera jak w banku!
Podejrzewam kontrakt moze niezbyt nowatorski ale za to pelen gwarancji bo przynajmniej na kilka lat.
Nie musisz nic robic.Po prostu mów!Albo napisz.Kostiumy czekają.Nie zmiescisz sie w świecie Dzikiego Zachodu ale biorac pod uwage wspolczesne produkcje,Van Diesel moze Ci buty czyścić.Mila Jovovic czy Wesley Snipes pewnie tez by chybili
Nadajesz się do leczenia.
Zostaw… Papieżem może być to Napoleon zajety już jest
Jutro będzie Jezusem.
Niech i biega z krzyżem jak ma ochotę.
Zupelnie tego nie rozumiem…
Kompletny brak organizacji, chaos, brak przymusowego odstepu 1 m…
Dlaczego przed swietami kolejki?
Przeciez te swieta kazdy spedza sam
U nas tez sa kolejki przed sklepami. Czasem czeka sie 20 minut, ale to ze wzgledu na odstepy pomiedzy poszczegolnymi osobami - duzy sklep to wiecej wchodzi. Przy polskiej “organizacji” tak jak to przedstawiono to podejrzewam ze liczba zarazonych gwaltownie wzrosnie
No ale jak rzad ma wazniejsze problemy z wyborami to jak ma sie przejmowac takimi drobiazgami jak wirus. A jak smiertelnosc bedzie wieksza to i na rentach sie zaoszczedzi
Nawet jesli gwaltownie wzrosnie i nawet jesli wszyscy"klamią",nie osiagniemy pulapu krajow Europy Zachodniej.Gdzie jak rozumiem,prawda triumfuje
Mama przed chwila pisala, ze wirus w Lodzi pojawil sie w domu opieki. Dwie osoby juz nie zyja, reszta pewnie zarazona.
Jesli to przed chwilą to nie jest to pierwszy przypadek a chyba trzeci.
Mama siedzi w domu, prawie nikt jej nie odwiedza, wiec info moze byc spoznione.
Zniesienie zakazu handlu w niedzielę popieram!
No to ja innych kolejek, niż takie jak u Ciebie, nie zaobserwowałam!!!