Jeśli rządzący w Polsce nadają się do rządzenia, to ja nadaję się na papieża?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

1 polubienie

Czytajac ten artykul musze Ci przyznac racje. Tak, nadajesz sie na papieza.

2 polubienia

Ty jestes gotowcem!
Ide o spore pieniadze ze żaden scenarzysta,dotąd nie wpadl na Twoj trop.I tu jest dla Ciebie wielka szansa.
Zysku z pewnoscią sie wyrzekniesz wiec kariera jak w banku!
Podejrzewam kontrakt moze niezbyt nowatorski ale za to pelen gwarancji bo przynajmniej na kilka lat.
Nie musisz nic robic.Po prostu mów!Albo napisz.Kostiumy czekają.Nie zmiescisz sie w świecie Dzikiego Zachodu ale biorac pod uwage wspolczesne produkcje,Van Diesel moze Ci buty czyścić.Mila Jovovic czy Wesley Snipes pewnie tez by chybili :innocent:

2 polubienia

Nadajesz się do leczenia.

2 polubienia

Zostaw… Papieżem może być to Napoleon zajety już jest

3 polubienia

Jutro będzie Jezusem.

2 polubienia

Niech i biega z krzyżem jak ma ochotę.

Zupelnie tego nie rozumiem…
Kompletny brak organizacji, chaos, brak przymusowego odstepu 1 m…
Dlaczego przed swietami kolejki?
Przeciez te swieta kazdy spedza sam
U nas tez sa kolejki przed sklepami. Czasem czeka sie 20 minut, ale to ze wzgledu na odstepy pomiedzy poszczegolnymi osobami - duzy sklep to wiecej wchodzi. Przy polskiej “organizacji” tak jak to przedstawiono to podejrzewam ze liczba zarazonych gwaltownie wzrosnie

No ale jak rzad ma wazniejsze problemy z wyborami to jak ma sie przejmowac takimi drobiazgami jak wirus. A jak smiertelnosc bedzie wieksza to i na rentach sie zaoszczedzi

2 polubienia

Nawet jesli gwaltownie wzrosnie i nawet jesli wszyscy"klamią",nie osiagniemy pulapu krajow Europy Zachodniej.Gdzie jak rozumiem,prawda triumfuje :rofl:

1 polubienie

Mama przed chwila pisala, ze wirus w Lodzi pojawil sie w domu opieki. Dwie osoby juz nie zyja, reszta pewnie zarazona.

3 polubienia

Jesli to przed chwilą to nie jest to pierwszy przypadek a chyba trzeci.

Mama siedzi w domu, prawie nikt jej nie odwiedza, wiec info moze byc spoznione.

Zniesienie zakazu handlu w niedzielę popieram!

No to ja innych kolejek, niż takie jak u Ciebie, nie zaobserwowałam!!!

1 polubienie

Pod tymi rządzącymi, to można sobie pomarzyć o zwiedzaniu choćby tylko Polski