Jeśli Ziemia jest najwyżej jak ziarnko piasku w stosunku do rozmiarów

Kostki strzałkowej nie widzisz?

Ja jeszcze bym jakiś papier o niekaralności chciał … Przewodnik ludzkości nie może być przecież karany. Bandyctwa byśmy nie chcieli ani żadnych kryminalistów. Miesiąc ważny, więc krzywdy mu tu nie zrobimy.

Niech nam harmonik te dokumenta tu przedstawi to zwołamy naradę.

Już się cieszę, że może w końcu będzie Nowy Przewodnik Ludzkości!

2 polubienia

Na razie mówi że nie ma bo jest wyjątkowy :rofl: Jeszcze prosimy papier o płodności o uczęszczaniu do kościoła co niedzielę i że nie żadne LGBT.

1 polubienie

Czyli NPL? Wraz z moim Przewodzeniem, praktyki oceny osób zmienią się.

1 polubienie

To frutarianstwo jednakowoz podejrzanym jest :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To musi być już jakieś zboczenie :apple: :green_apple:

Zostań harmonik jak najszybciej tym przewodnikiem. Ludzie czekają na zmiany … Od czego byś je zaczął, myślałeś już? Masz jakiś plan działania?

3 polubienia

W pierwszych posunięciach wprowadziłbym stan wyjątkowy, ogłosiłbym powszechną amnestię, wolne mieszkania tymczasowo przydzieliłbym bezdomnym, powołałbym Radę Koordynacyjną, ogłosiłbym po dyskusji referendum o budowie czterech bajecznych, 50-milionowych HMP lub jednego 200-milionowego, środki masowego przekazu wykorzystałbym do nauki języków obcych, stosunki z sąsiadami oparłbym na zasadach dobrosąsiedztwa i przyjaźni, ogłosiłbym odejście od kapitalizmu na rzecz demokratyczno-ekologiczno-efektywnego socjalizmu non-profit, zakazałałbym jedzenia mięs, ryb, nabiałów, zbóż.

To ja mam lepszy plan. Głodni zjedli by bezdomnych .

1 polubienie

No a co z rządem, jak go od tego koryta przegnać? Jak tego nie zrobisz, nici z planów …

Wiedz, że przy tym punkcie masz u mnie pełne poparcie …

1 polubienie

Nowym rządem byłaby Rada Koordynacyjna.

1 polubienie

WRON juz byl…

To trzeba by było tą radę utworzyć. Ale jak? Myślałeś o tym? Skąd by się mieli ludzie wziąć? Casting byś stworzył, czy masz kogoś na oku? :shushing_face:

2 polubienia

To bedzie rada w skladzie harmonijnie jednoosobowym. Po co sie rozdrabniac.

1 polubienie

Poczekajmy na opinię eksperta :grin:

1 polubienie

Długo obserwuję polską scenę polityczną. Poza tym prawie 20 lat pracowałem wśród pracowników Elektrowni Bełchatów, którzy odznaczali się korzystnymi cechami charakteru.

Swoich kolesi byś w rządzie pousadzał?

Jak to napiszesz w programie, masz marne szanse, by kraj to zaakceptował.
Harmonik, musisz to nieco zmienić …
To nie przejdzie.

2 polubienia

Nie chodzi o kolesiostwo, lecz o ludzi z korzystnymi cechami charakteru, którym chciałoby się działać dla dobra ogółu. Np. jest taka senator Lidia Staroń. Jest Piotr Ikonowicz. Także Beata Szydło i Ewa Kopacz, Władysław Kosiniak-Kamysz. Nie brakłoby mi kandydatów do Rady Koordynacyjnej. Oczywiście musieliby chcieć realizować mój program.

Harmonik, ja pytałem poważnie a Ty sobie jaja ze mnie robisz …

2 polubienia

Jaja to by byly jakby jednojajowego blizniaka zaprosił.
Tylko, ze pokoje w sanatoriach bywaja jednoosobowe

2 polubienia