Jeśli Ziemia jest najwyżej jak ziarnko piasku w stosunku do rozmiarów

naszej Galaktyki, jednej z miliardów w widomym Kosmosie, to my ludzie jesteśmy najwyżej mikrobami, daleko mniej niż mrówkami, bo zaledwie bakteriami. I te śmieszne, dwunożne bakterie chcą badać inne Planety, dywagują, czy jest na nich podobne życie, a nie widzą tej całej swojej niepoważnej bezmyślności edukacyjno-naukowo-religijnego ogłupiania kolejnych pokoleń, zamiast docenić życie harmonijne.

Obranie mnie Przewodnikiem ludzkości, nie jest takie głupie, jakby się rządzącym i rządzonym wydawało, bo nawet nie pojmują oni, że kapitalizm jest ustrojem błędnym, gdyż nie istnieje zysk w ekonomii, na który liczą inwestorzy w tym błędnym ustroju.

Poprę twoją kandydaturę ale… przedstaw dokumenty

• Ukończenie kursu kadry zarządzającej
  • Dokumentację doświadczenia min 5 lat na kierowniczym stanowisku
  • Zaświadczenie ukończenia kursu panowania nad agresją
  • Zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia fizycznego
  • Zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia psychicznego
  • Zaświadczenie odbycia testów psychologicznych
  • Oświadczenie o nie działaniu na szkodę swojego gatunku
  • Oświadczenie majątkowe dające nadzieję że nie chcesz tylko dla kasy być przewodnikiem.

Jeśli nie masz powyższych w kpl to mogę cię rekomendować na przewodnika żab przez autostradę.

AA jeszcze o nie zaleganiu z podatkami i składkami ZUS oraz raport z BIG

1 polubienie

Moje przewodzenie ludzkości jest bardziej potrzebne jej, niż mnie. Nie ma takich uczelni ani kursów, które by tyle ogarniały, co ja, dlatego m.in. ludzkość funkcjonuje w błędnym kapitalizmie.

I zaświadczenie o niekaralności

1 polubienie

Nie masz? no to do żab zapraszam.

@harmonik uważaj, bo gdybyś nie daj boże, skoczył z poziomu swojego ego na poziom swojego IQ, to byś sie zabił :slight_smile:

2 polubienia

I wtedy ziemia była by zagrożona uderzeniem.

1 polubienie

Gorszym niż upadek asteroidy!

1 polubienie

Jeśli jesteś szczęśliwszym tak nisko oceniając moje IQ, gdy cała nauka ludzka nie ogarnia tyle co ja, to przecież nie będę Cię wyprowadzał z błędu. A moje “ego” nie jest większe od innych, bo dlaczego miałoby być większe?

Harmonik bierzesz żaby czy nie? Możesz być przewodnikiem żab od poniedziałku.

1 polubienie

Ludzie nie sięgają żabom do kostek pod żadnym względem, nawet ja.

Nie masz litosci nad żabami, w czym Ci podpadly?

2 polubienia

Ciiiii na autostradach sa kładki. żaby będą bezpieczne.

2 polubienia

Siostro!!!

1 polubienie

To żaby mają kostki?

Czemu miałyby nie mieć?

image

1 polubienie

I jako takich kostek nie widzę… Ale kolega nieświadomie przyznał że jest na poziomie mułu.

1 polubienie