Jeśli Ziemia jest najwyżej jak ziarnko piasku w stosunku do rozmiarów

naszej Galaktyki, jednej z miliardów w widomym Kosmosie, to my ludzie jesteśmy najwyżej mikrobami, daleko mniej niż mrówkami, bo zaledwie bakteriami. I te śmieszne, dwunożne bakterie chcą badać inne Planety, dywagują, czy jest na nich podobne życie, a nie widzą tej całej swojej niepoważnej bezmyślności edukacyjno-naukowo-religijnego ogłupiania kolejnych pokoleń, zamiast docenić życie harmonijne.

Obranie mnie Przewodnikiem ludzkości, nie jest takie głupie, jakby się rządzącym i rządzonym wydawało, bo nawet nie pojmują oni, że kapitalizm jest ustrojem błędnym, gdyż nie istnieje zysk w ekonomii, na który liczą inwestorzy w tym błędnym ustroju.

Poprę twoją kandydaturę ale… przedstaw dokumenty

• Ukończenie kursu kadry zarządzającej
  • Dokumentację doświadczenia min 5 lat na kierowniczym stanowisku
  • Zaświadczenie ukończenia kursu panowania nad agresją
  • Zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia fizycznego
  • Zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia psychicznego
  • Zaświadczenie odbycia testów psychologicznych
  • Oświadczenie o nie działaniu na szkodę swojego gatunku
  • Oświadczenie majątkowe dające nadzieję że nie chcesz tylko dla kasy być przewodnikiem.

Jeśli nie masz powyższych w kpl to mogę cię rekomendować na przewodnika żab przez autostradę.

AA jeszcze o nie zaleganiu z podatkami i składkami ZUS oraz raport z BIG

Moje przewodzenie ludzkości jest bardziej potrzebne jej, niż mnie. Nie ma takich uczelni ani kursów, które by tyle ogarniały, co ja, dlatego m.in. ludzkość funkcjonuje w błędnym kapitalizmie.

I zaświadczenie o niekaralności

Nie masz? no to do żab zapraszam.

@harmonik uważaj, bo gdybyś nie daj boże, skoczył z poziomu swojego ego na poziom swojego IQ, to byś sie zabił :slight_smile:

I wtedy ziemia była by zagrożona uderzeniem.

Gorszym niż upadek asteroidy!

Jeśli jesteś szczęśliwszym tak nisko oceniając moje IQ, gdy cała nauka ludzka nie ogarnia tyle co ja, to przecież nie będę Cię wyprowadzał z błędu. A moje “ego” nie jest większe od innych, bo dlaczego miałoby być większe?

Harmonik bierzesz żaby czy nie? Możesz być przewodnikiem żab od poniedziałku.

Ludzie nie sięgają żabom do kostek pod żadnym względem, nawet ja.

Nie masz litosci nad żabami, w czym Ci podpadly?

Ciiiii na autostradach sa kładki. żaby będą bezpieczne.

Siostro!!!

To żaby mają kostki?

Czemu miałyby nie mieć?

image

I jako takich kostek nie widzę… Ale kolega nieświadomie przyznał że jest na poziomie mułu.