naszej Galaktyki, jednej z miliardów w widomym Kosmosie, to my ludzie jesteśmy najwyżej mikrobami, daleko mniej niż mrówkami, bo zaledwie bakteriami. I te śmieszne, dwunożne bakterie chcą badać inne Planety, dywagują, czy jest na nich podobne życie, a nie widzą tej całej swojej niepoważnej bezmyślności edukacyjno-naukowo-religijnego ogłupiania kolejnych pokoleń, zamiast docenić życie harmonijne.
Obranie mnie Przewodnikiem ludzkości, nie jest takie głupie, jakby się rządzącym i rządzonym wydawało, bo nawet nie pojmują oni, że kapitalizm jest ustrojem błędnym, gdyż nie istnieje zysk w ekonomii, na który liczą inwestorzy w tym błędnym ustroju.
Moje przewodzenie ludzkości jest bardziej potrzebne jej, niż mnie. Nie ma takich uczelni ani kursów, które by tyle ogarniały, co ja, dlatego m.in. ludzkość funkcjonuje w błędnym kapitalizmie.
Jeśli jesteś szczęśliwszym tak nisko oceniając moje IQ, gdy cała nauka ludzka nie ogarnia tyle co ja, to przecież nie będę Cię wyprowadzał z błędu. A moje “ego” nie jest większe od innych, bo dlaczego miałoby być większe?