Jest fantastyczna okazja na to, żeby główna partia opozycyjna rozpoczęła kontratak polityczny

W Polsce nie ma żadnej opozycji. I nie będzie z 2 powodów:

1. Trzeba by dać jeszcze więcej socjalu bo pis przyzwyczaiło społeczeństwo do rozdawnictwa. Nikt tego nie zapewni bo to oznacza Grecję 2.0
  2. Społeczeństwo jest zbyt naiwne i głupie. Nie ogarnia podstaw ekonomi. Rozumie tylko prosty język, proste emocje.
2 polubienia

Ja bym powiedziala, ze raczej zaprzezenie Korwin Mikkego do pluga malo prawdopodobne. Bo on jak kot, z kazdej uprzezy sie wywinie.

2 polubienia

Czyli zmierzch demokracji jest bliższy niż nam się wydaje. Na tym większość polityków się wypromowała, tj na emocjach. Jednakże jest to ogólnie groźna sytuacja dla całego państwa.

Dlatego trzeba zbojkotować bojkot pani Kidawy i głosować. Nie wazne w jakiej formie. Są maseczki, płyny, rękawiczki. Hołownia, Biedroń lub Kosiniak.

4 polubienia

Nie uważasz, że Tusk, jak ten stryjek: zamieniby siekierkę na kijek? W Brukseli zarabia przecież więcej. I nie jest wciąż na cenzurowanym.

2 polubienia

On,jak w sumie slusznie @Bingola podkreśla,poglądow nie zmienia.

Ale kapelusza brak.

1 polubienie

Komysiak? Dawno spalony, jak całe PSL. Biedroń? Po tym jak działał jako prezydent Słupska? Wątpię :frowning:
O Hołowni nie mam zdania. Chyba zbyt religijny.

Szymek to liberalny katolik. Dość przekonujący.

1 polubienie

Hm… to brzmi jak: wierzący, ale nie praktykujący. Kościół jest skostniały, nie ma tam miejsca na liberalizm.

Hołownia, to taki nasz @collins02
Ooo, collinsa bym widział, jako premiera albo prezydenta.

4 polubienia

Tu juz nie chodzi o poglady. Korwin Mikke
ma wiecej kocich cech. Na czery lapy tez spada :joy:

1 polubienie

Ja harmonika. Wolność, wege, natura, golizna. Drzewa zamiast kominów. Hipi zamiast kapitalizmu.

1 polubienie

Harmonik by ci dał taka wolność, że posrałbyś się między spodnie, a kalesony. To typowy tyran.

4 polubienia

Daj spokoj
Jeszcze zacznie jego swietlista, harmonijna wysokosc przestawiac Cie na niefermentowane i niedestylowane owoce?
Co Ty mis koala, ze masz tajna umowe z enzymami i w sobie upedzisz?

1 polubienie

I do tego zle wychowany.

Guru. Wielebny.

No to może ja. Oto mój częściowy program:

1. Kastracja pedofilów
  2. Wyniesienie religii ze szkół
  3. Opodatkowanie kościoła
  4. In vitro finansowane przez samorządy
  5. Więcej godzin ekonomii i wosu w szkołach
  6. Legalizacja marihuany
  7. Informatyzacja administracji
  8. Prowizyjny system wynagrodzeń w budżetówce by liczyły się efekty a nie to co jest do zrobienia
  9. Oddalenie sie od USA na rzecz zbliżenia do UE
  10. Zaostrzenie kar za przemoc wobec zwierząt
  11. 500 + tylko dla ubogich
  12. Nowy przedmiot w szkole - historia muzyki metalowej :wink:
1 polubienie

Historia w prawdziwym wydaniu, a nie patriotyczna.
A w ogóle, gdzie zniesienie obostrzeń w piciu alko…, ha?

I już piję za Twój program.

3 polubienia

Nie będzie żadnych obostrzeń. Dostaną obecne - 18+. No chyba że starszy znajomy kupi.
Akcyza na poziomie sprzed pandemii.

Historia - fakt ta obecna jest zakłamywana. Niedługo nie będzie Wałęsy tylko Lech Kaczyński i Jarosław. Wyklęci będą wszyscy święci. Nie będzie Jedwabnego, Idy, Pokłosia. Smoleńsk otrzyma spóźnionego oscara za scenariusz adoptowany.
Kultura - to także do korekty.

2 polubienia

Nie mogę Ci teraz odpowiedzieć, bo do sklepu po alko się, właśnie udaję.
Ale za tą akcyzę masz już u mnie po ryju.

1 polubienie