Devil
9 Maj 2020 14:30
21
W Polsce nie ma żadnej opozycji. I nie będzie z 2 powodów:
Trzeba by dać jeszcze więcej socjalu bo pis przyzwyczaiło społeczeństwo do rozdawnictwa. Nikt tego nie zapewni bo to oznacza Grecję 2.0
Społeczeństwo jest zbyt naiwne i głupie. Nie ogarnia podstaw ekonomi. Rozumie tylko prosty język, proste emocje.
2 polubienia
Ja bym powiedziala, ze raczej zaprzezenie Korwin Mikkego do pluga malo prawdopodobne. Bo on jak kot, z kazdej uprzezy sie wywinie.
2 polubienia
Czyli zmierzch demokracji jest bliższy niż nam się wydaje. Na tym większość polityków się wypromowała, tj na emocjach. Jednakże jest to ogólnie groźna sytuacja dla całego państwa.
Devil
9 Maj 2020 15:26
24
Dlatego trzeba zbojkotować bojkot pani Kidawy i głosować. Nie wazne w jakiej formie. Są maseczki, płyny, rękawiczki. Hołownia, Biedroń lub Kosiniak.
4 polubienia
Nie uważasz, że Tusk, jak ten stryjek: zamieniby siekierkę na kijek? W Brukseli zarabia przecież więcej. I nie jest wciąż na cenzurowanym.
2 polubienia
On,jak w sumie slusznie @Bingola podkreśla,poglądow nie zmienia.
Komysiak? Dawno spalony, jak całe PSL. Biedroń? Po tym jak działał jako prezydent Słupska? Wątpię
O Hołowni nie mam zdania. Chyba zbyt religijny.
Devil
9 Maj 2020 15:34
29
Szymek to liberalny katolik. Dość przekonujący.
1 polubienie
Devil:
liberalny katolik
Hm… to brzmi jak: wierzący, ale nie praktykujący. Kościół jest skostniały, nie ma tam miejsca na liberalizm.
Hołownia, to taki nasz @collins02
Ooo, collinsa bym widział, jako premiera albo prezydenta.
4 polubienia
Tu juz nie chodzi o poglady. Korwin Mikke
ma wiecej kocich cech. Na czery lapy tez spada
1 polubienie
Devil
9 Maj 2020 15:38
33
Ja harmonika. Wolność, wege, natura, golizna. Drzewa zamiast kominów. Hipi zamiast kapitalizmu.
1 polubienie
Harmonik by ci dał taka wolność, że posrałbyś się między spodnie, a kalesony. To typowy tyran.
4 polubienia
Daj spokoj
Jeszcze zacznie jego swietlista, harmonijna wysokosc przestawiac Cie na niefermentowane i niedestylowane owoce?
Co Ty mis koala, ze masz tajna umowe z enzymami i w sobie upedzisz?
1 polubienie
Devil
9 Maj 2020 15:51
37
Guru. Wielebny.
No to może ja. Oto mój częściowy program:
Kastracja pedofilów
Wyniesienie religii ze szkół
Opodatkowanie kościoła
In vitro finansowane przez samorządy
Więcej godzin ekonomii i wosu w szkołach
Legalizacja marihuany
Informatyzacja administracji
Prowizyjny system wynagrodzeń w budżetówce by liczyły się efekty a nie to co jest do zrobienia
Oddalenie sie od USA na rzecz zbliżenia do UE
Zaostrzenie kar za przemoc wobec zwierząt
500 + tylko dla ubogich
Nowy przedmiot w szkole - historia muzyki metalowej
1 polubienie
Historia w prawdziwym wydaniu, a nie patriotyczna.
A w ogóle, gdzie zniesienie obostrzeń w piciu alko…, ha?
I już piję za Twój program.
3 polubienia
Devil
9 Maj 2020 16:07
39
Nie będzie żadnych obostrzeń. Dostaną obecne - 18+. No chyba że starszy znajomy kupi.
Akcyza na poziomie sprzed pandemii.
Historia - fakt ta obecna jest zakłamywana. Niedługo nie będzie Wałęsy tylko Lech Kaczyński i Jarosław. Wyklęci będą wszyscy święci. Nie będzie Jedwabnego, Idy, Pokłosia. Smoleńsk otrzyma spóźnionego oscara za scenariusz adoptowany.
Kultura - to także do korekty.
2 polubienia
Nie mogę Ci teraz odpowiedzieć, bo do sklepu po alko się, właśnie udaję.
Ale za tą akcyzę masz już u mnie po ryju.
1 polubienie