Jest fantastyczna okazja na to, żeby główna partia opozycyjna rozpoczęła kontratak polityczny

Tak by już żaden Nergal, Madonna i Doda nie mieli problemów z kółkami różańcowymi.
By artyści byli wolni.

Fucking hell:)))
To sie doczekałem :innocent:
Ale milo! Ile razy ja to sobie wyobrazalem…Tylko zawsze w egzotycznych okolicznościach.W Polsce to raczej wyrok śmierci.

5 polubień

Jakaś akcyza musi być. Państwo musi zarabiać na alkoholikach. Ale tylko na nich. Nie na osobach nadużywających.

1 polubienie

Calym sercem popieram 10.
Zgadzam sie z 2.
5 pod rozwage bo sa i ekonomisci socjalistyczni.A jedno drugiemu na ogól przeczy.
9? Nie!Nie ma alternatywy.Tylko USA pozostaje"nie lewacka"
11 na wzor panstw zachodnich ale z poprawkami.Zapomoga NIE MA PRAWA psuc rynku pracy.
7…O ile to jest mozliwe.

1 polubienie

Co do punktu 11 to mam zdanie odrebne. Pomoc tak, ale nie finansowa.
Skierowana bezposrednio do dzieci - dozywianie, dodatkowe zajęcia wyrownujace w szkolach, postawienie na sport rekreacyjny nie kuznie pseudosportowcow.
Jak zdolny to niech idzie w zawodowstwo, ale nie gubmy pozostalych.

1 polubienie

Ja to chcialabym, zeby w szkolach jakies wychowanie muzyczne bylo w ogole. I historia mysli ekonomicznej. Politykom trudniej byloby tworzyc kielbase wyborcza

2 polubienia

Slusznie!
Przywrocenie znaczenia pewnym terminom oraz uswięcenie wręcz,pamieci,bylyby zawsze w moim programie :rofl:
A teraz zobacz jak łatwo uwierzyć w misje lub przeslanie…Zaden wariat nie rodzi sie na kamieniu.

2 polubienia

Ale nie taka duża! Taka ma być, cobym czkawki nie dostawał przy piciu.