Niemcy już się cieszą, że produkcja z wysp przenosi się do nich. Polska niestety jest zbyt niepewną gospodarką by na tym skorzystać
Mozesz buc pewien, ze beda to chuligani, wichrzyciele i element niepatriotyczny.
Być może, nigdzie o tym nie słyszałam (przegapiłam?), a staram się wsłuchać zawsze w obie strony.
Tak jak 60 tys faszystow na rodzinnym marszu patriotycznym 11 listopada.
To nie ci sami ludzie co w 2009.
Tez za nimi nie przepadam bo najczesciej to ludzie Corbyna ale z pewnoscią nie są to te zakapturzone kreatury ktore podpaliły miasto.
Dzisiejszej nocy zeszli z 300 podpalonych kontenerow na 30. Polowa zatrzymanych to jak sie okazuje element naplywowy, po katalonsku przesluchac sie nie dalo.
W Hiszpanii burdelu na ulicach nie ma, jak sie zadymiarze zneycza to wchodza ekipy sprzatajace ![]()
Kazda statystyka [tyle ze nie wiedzialem ze u Was takze…] wskazuje na dokladnie tych samych ktorzy jesli sami nie zaczeli to zawsze sie bedą pod burdy podpinac.Jak nie czarni to imigranci…
Wandale,anarchiści,zwykli bandyci,czarni rasiści.Wspolny mianownik to pograda dla porządku,pograda dla granic,pogarda i nienawisc wobec prawa…
Spora czesc tego towarzystwa jest pod czula opieka Interpolu, zeby jeszcze tak skuteczni byli z islamem?
Ba!
Czasem mam wrazenie ze to nie jest strach przed eskalacja,na co z kolei radykalny islam tylko czeka…
To przypomina raczej czekanie na odpowiednia chwile by tak pokierowac konfliktem by dalej rozkrecic i dalej uzasadniac zbrojenia…
Swiat jest maly jak na mozliwosci wspolczesnej produkcji…Jesli sie natychmiast nie rozrusza uzytkowania tego sprzetu,czesto juz zlomu,to dalsza produkcja bedzie w punkcie martwym…
…a w międzyczasie parlament wymusił następne odwleczenie sprawy. Jak dziecko, które nie chce wracać do domu. “Jeszcze pięć minut! Jeszcze pięć minut! Proooszę!”
Ja już ich mam wszystkich po równo serdecznie dość. Za rok będę mógł się ubiegać o brytyjskie obywatelstwo, i jeśli je dostanę przed następnymi wyborami to będę mógł w nich głosować. I zagłosuję na partię, która nie zasiada w obecnym parlamencie. Niech się walą na ryj.
Zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko.