A zatem co tam u was ?
No faktycznie Cię nie było. Witaj:))
A co tam u Ciebie ?
Witaj u nas nic ciekawego pchamy do przodu to nasze pytamy u nas jak zwykle polityka ostatnio to tylko Putin i ruscy trochę sportu i gadania o węglu gazie dokuczał nam trochę upał szczególnie na zachodzie Europy @Devil tylko narzeka że mało pytań @benasek został ojcem
No proszę! Myślałem, że @benasek jest zbyt zajęty na posiadanie potomstwa XD
Ja cały rok bardzo ciężko pracowałem i do tego jeszcze delikatnie odzwyczaiłem się od komputera XD
Jak widać znalazł czas…pierwsze narodziny na pytamy niestety były też pogrzeby Antykwy i Mark3
Antykwę tutaj żegnałem ale o mark3 nie słyszałem ? Naturalnie zmarł czy jak ?
Nie wiem prawdę mówiąc ale chyba był w średnim wieku więc śmierć ze starości raczej odpada
Być może trochę ożywię to forum skoro sie już pojawiłem. Ale nic nie obiecuję @Devil
Witaj. Powroty nieobecnych od dłuższego czasu użytkowników zawsze mnie cieszą
To dobrze Zawsze pisałem, że taki Leone raz na rok mógł by się odezwać a sam przez rok byłem tutaj nieobecny
Większość widzę nieobecna haha
Co do Leone to nie wiemy czy żyje mógł dostać wylewu nie wiemy i dlatego go nie ma i możliwe że już nigdy nie będzie
Właśnie sie zastanawiałem czy się w końcu pojawił czy też nie
A ktoś oprócz mnie od tego roku zniknął? Mark3 i Antykwa to wiadomo
Wszyscy są część sporadycznie ale się pojawia przypomniałem sobie że zniknął @anon18020312
Szkoda, że @anon18020312 zniknął
U birbanta słyszałem, że jakieś problemy ze zdrowiem, ale mam nadzieję, że nic poważnego
@ata-ata też się nie pojawiła, a szkoda, bo lubiłem był jej wpisy o dniach.