9/10 po/ebało mi się ze skaczącą pralką. A tak mi dobrze szło …
Nie lubię pralek!
Przed dziadkiem starszym od dziadka - zaprzeczenie
szmatów różnych odbrudzenie…
zwlaszcza takich z oprogramowaniem pozwalajacym na zdalne zrobienie prania podczas lotu w kosmos.
a swoja droga to ciekawa jestem jak rozwiazano problem prania majtek na stacji kosmicznej (o ile tam w ogole je nosza? )
@okonek
Moze maja jednorazowe potem je…nie wiem jak sie to nazywa po polsku, cos jakby sprasowywuja a niewykluczone ze potem wyrzucaja “przez okno” bo i tak tam tyle smieci ze niedlugo nieba nie bedzie widac
Szacun !
Ja nie jestem 6/10
No bo kto by to widział, żeby pralka skakała… nienormalna jakaś?
Żeby pralka nie skakała, toby se amortyzatora nie złamała.
13/15 nie znałam nazwy dłuta i imadła, nie mój region
A my wlasnie przeżyliśmy zaskoczenie w temacie pralek i suszarki. Wiesz jak ciężko jest rozprasować nową koszulę? Niedawno zmieniliśmy pralkę i suszarkę, bo suszarka padła a sprzęt miał już ponad 15 lat. Suszarka teraz bardziej skomplikowana, bo podlacza się do niej wodę, jak do pralki. Ta woda jest do produkcji pary. I wrzucasz taką nową koszulę do suszarki na cykl “refresh” i po 10 minutach jest jak z magla. Oczom ani ja ani żona nie mogła wierzyć. Czego to nie wymyślą. Super wynalazek.
to jak te nowe zelazka do prasowania para w pionie, tylko w bebnie? jeszcze takiego nie mam, ale jak mi to zelazko padnie to kupie takie. i duza radoscia bede mogla wyrzucic deske do prasowania…
Mam stację pary z możliwością prasowania w pionie i wyrzucenie deski wcale nie jest dobrym pomysłem, bo jak prasujesz małe rzeczy łatwo się oparzyć i musisz zakładać rękawicę.
Musisz tę rzecz na coś położyć, a prasując w pionie wypróbowałam na szafie i żyrandolu, na lampie najlepiej, bo na szafie gorąca para wali w płytę i skrapla się z niej woda.
Chyba najlepszym rozwiązanie byłoby kupienie deski z możliwością ustawienia w pionie, wtedy rzeczy będą miały oparcie i nie będą latać tak jak na żyrandolu.
Może się czepiam, bo ja nie lubię prasować
Ja też chcę taką suszarkę
Jaka firma?
prasowac to ja lubie, ale fakt, nie pomyslalam, ze czasem i jakies male rzeczy zostaja - nie wszystko wyglada jak na wystawie w rekamier
Też oglądałam filmik prezentujący to cudo, ale ona tam prasowała bluzki i sukienki, a co z duperelami?
Tutaj zaczynają się schody, fakt ta stopa żelazka jest dosyć lekka, ale podłączona do grubego przewodu, więc pole manewru też jest ograniczone
Czasami bywam “złotą rączką” - jak założę złotą biżuterię
Wynik 8/10 - więc jestem bez biżuterii.
7/10
No nie jestem
Co nie jesteś? Co nie jesteś? Masz tylko mniej 2 ode mnie, niby chłopa.
Nie jestem, znam trochę budowę różnych przedmiotów. Potrafię skręcić coś, albo wymienić natomiast innowacyjnego autorskiego pomysłu na to, żeby coś działało nigdy nie miałam.
W czasach YT zdarzało mi się różne rzeczy naprawiać z filmikiem.
@Aszka_J
Ja widzialam. Moja stara pralka chodzila mi doslownie po kuchni