Ja jestem komplet.
9|10 Kurczę…, myślałem, że będę miał komplet, a tu źle oznaczenie poboru prądu.
@birbant
I znowu mamy te same wyniki
Przyznaj sie! Odpisywales ode mnie???
Przecież kujonami nie jesteśmy.
Chyba jestem i @birbant tez
9/10 to wedlug mnie calkiem dobry wynik
fifty fifty
To pytanie numer 9 z opalarka jakieś dziwne, dałem tokarka… No i to AAA
6/10.
10/10 nie mogło być inaczej
Od dziecka byłam asystentką mojego taty w majsterkowaniu, a nazwy narzędzi i inne takie mam w małym paluszku
Bez testu mogę powiedzieć, że niezła ze mnie złota rączka.
10/10
Tylko tych A pewna nie bylam, ale cos mi sie tam kojarzylo. Co do wyciekania wody z pralki istnieje jeszcze kilkanascie innych czesciej spotykanych przyczyn niz ta z testu. No ale niech im bedzie. Widac firanek w pralce autor nie pral, a dalam plyn do tkanin delikatnych - po pol godzinie pralka byla spieniona jak wsciekly pies. Ale sie nie zepsula. Widac producent przewidzial glupote tego rodzaju.
Mojej też wychodziła uszami piana przy firanach, ale ta nowa tego nie robi
Kujon ze mnie - komplet!
A ja musialam sobie czesc przetlumaczyc na niemiecki
Nowa toma jakies dodatkowe napowiertrzanie, ja pisalam o starej pralce.
9/10 tylko opalarki nie zaznaczyłam. Nie wiedziałam, że służy też do wyginania i spawania
7/10 a zle 3,4 i 6.Nie znam sie na nazwach,nie jestem złotą rączką i kompletnie nie interesuja mnie symbole.Ale to 3 wiedziałem tylko opis cos mi chyba zamieszal…
To ja jeszcze przypomne mój dawny quiz z podobnego tematu:
@Bingola
Problem w tym ze ja znalam nazwy niemieckie a nie znalam polskich, wiec poczatkowo mi sie mylilo
Ale potem poszlo gladko
Nazwy narzedzi rzemieslnikow przeszly do Polski z niemieckiego w wieku o ile sie nie myle 15 - 16, gdy osiedlali sie u nas liczni niemieccy rzemieslnicy w tym takze Veit Stoss - nazwany pozniej Witem Stwoszem
Te, akurat pamiętam. Nazewnictwo z moich czasów. Bezproblemowo, komplet.