dopóki ludzkość nie wybierze mnie Przewodnikiem ludzkości, i będzie realizowała moje zalecenia i mój program?
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
dopóki ludzkość nie wybierze mnie Przewodnikiem ludzkości, i będzie realizowała moje zalecenia i mój program?
0 głosujących
Jakąś masz wiedzę naukową w tym temacie, czy tylko pobożne życzenia?
Tylko gdzie te milionowe demonstracje w Niemczech?
Niech sobie nasz kolega przeczyta w Wikipedii na temat autorki, Kariny Reiss. Drugi autor jest jej partnerem.
Cytuję stamtąd, to co dotyczy tej książki: Im Juni 2020 veröffentlichten sie den Bestseller Corona Fehlalarm Daten, Fakten, Hintergründe der allerdings in der Fachwelt auf weitgehende Ablehnung traf. So distanzierten sich etwa die Medizinische Fakultät der Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, das Universitätsklinikum Schleswig-Holstein und der Bundesexzellenzcluster Precision Medicine in Chronic Inflammation von seinen Inhalten, indem sie etwa darauf verwiesen, dass das Buch „tendenziöse Aussagen“ enthalte, die „die wissenschaftliche Sorgfalt medizinischer Forschung in Deutschland und international“ in Frage stellten.
W skrócie przetłumaczę Ci harmonik. Świat naukowy (tu konkretnie podane wydziały) odrzuca to, co jest w tej książce zawarte, wskazując na tendencyjne stwierdzenia i wątpliwą rzetelność naukową przedstawionych tam badań.
Czyli kilka fakultetów naukowców wobec pary ludzi, chcących najprawdopodobniej zbić kasę na pandemii …
Nie ma demokratycznego zakazu wierzyć w wiadomonacyjne ogłupianie.
I dlatego wydano tę ogłupiającą książkę, którą tu polecasz.
Masowo to by umierali bez szczepionek.