Jeszcze AO 2026?

Za chwilę “w Transylwanii”,Maja Chwalińska gra z Emmą Raducanu…I to będzie prawdziwy sprawdzian…O ile obie zdrowe,jak zwykle…

*Mam transmisję! Niezawodny SKY!

1 polubienie

W Wampirowie nie zaczęło się dobrze. Maja przegrała swój serwis w I gemie meczu.

1 polubienie

Na razie Majka nawet nie statystuje…
Teraz lepiej!Może złapie rytm…

1 polubienie

Bez szans na razie…Ale lob na 40:30 był cudowny!!!

1 polubienie

Z Danilowić miała ze 4 takie loby, kilka świetnych skrótów i parę razy zdobyła punkty przy siatce. Teraz tego nie ma. Mimo asa ma też słabszy serwis od tego z poprzedniego pojedynku.

Nie,przy takim forhendzie Emmy,nie widzę szansy nawet na 1 gema…

1 polubienie

Masz transmisję?

No napisałem wyżej…Nie na TNT a na niezastąpionym SKY-u

1 polubienie

Jak powiedziała komentatorka,one way traffic…Maja podobnie jak Iga…Jak jest zle,przestaje grać i czeka aż się ten wstyd sam skończy.
Szału można dostać na widok takiej"walki" :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Wybacz, jakiś niemrawy ostatnio jestem.

Już nawet nie biega…Może lepiej od razu zejść z kortu?

I set na sucho w plecy, bez walki.

Ale ładny początek drugiego, świetny gem na 1:0 Majki.

Brawo! 2:1 - drugi ślicznie wygrany gem.

1 polubienie

Zobaczymy.
Już jest przełamanie i kompletny brak wiary w siebie…

1 polubienie

3 błedy Raducanu ale ostatnia piłka była wspaniale rozegrana przez Chwalińską.Moim zdaniem to jednak nie wystarczy.Emma sobie pofologowała ale meczu nie wypuści.

Nic z tego nie rozumiem, najpierw oddanie swego podania bez walki a teraz to świetne przełamanie.

1 polubienie

A teraz wreszcie WYGRANA piłka.

1 polubienie

Niech Emma sobie folguje dalej. :joy:

1 polubienie

Niestety.Jak juniorka…Ręce opadają…

1 polubienie

Co można powiedzieć…
Po pierwsze Emma wydaje sie być w bardzo dobrej formie.Nie myli się niemal wcale,w całym meczu Chwalińska wygrała ledwie kilka piłek a jak widać teraz,w 9 gemie Polka dużo potrafi i to czasem w bardzo nietypowy,niewygodny dla rywali sposób…
Gdyby Maja grała tak jak w tym gemie przez cały mecz…To chyba jednak nie ten poziom.Mecz to nie kilka gemów i kilka wybranych uderzeń…

1 polubienie

4 bardzo dobre gemy, a w 6 podpisana lista obecności.

1 polubienie