No!
Choć Ty kojarzysz
Tak.Radyjka się w dawnych czasach często słuchało…
A ja właśnie przy piwie “Buh” Degustowałeś takowe?
Google podpowiada browar Tęczynek
Dobrze podpowiada …
Byłem kiedyś z tym"zrośnięty".Ale i tak nie potrafiłem z pamięci jak pewien Marek z mojej klasy.Ile to wtedy czasem dla nas znaczyło…
A spać Wam sie nie chce?
Spać? O tej porze?
Nunu, ale Ty dziś skora do zartów
Wiem-dawna Trójka to było coś…! a nie jakieś rmfy
Bo mi się ciągle chce spać. W dzień i w nocy.
PiS zniszczył Trójkę. Chyba bezpowrotnie.
Trójka trzymała fason jeszcze parę lat temu.Aż przyszedl pis w swej najgorszej postaci,chama w kaloszach,z aroganckim krzywym ryjem iście stalinowskiej urawniłowki i niemal z miesiąca na miesiąc,nie ma śladu po trójce.
Jest jednak Radio Nowy Świat które na specjalnym odbiorniku zainstalowałem sobie w domu,w Poznaniu.I to jest to!!!
W ostatni weekend sluchalem Kydryńskiego i młodego Młynarskiego jak za dawnych lat…Nie mam dawnego rozeznania co jest i o jakiej porze ale…Wszystko z czasem!
Bo Ty jesteś śpiąca królewna
Nie znam.
Patrze na ten stadion, który powinien być wypchany po brzegi?
I sędziowanie, które dla mnie jest zagadką. Kto wygra to wygra, na razie wygląda, że Messi do kompletu na odchodnym jeszcze jeden tytul zaliczy.
Dobrze, ze ten mundial sie konczy.
Jeszcze się nie kończy, dogryweczka Jeśli Francuzi chcą to wygrać, muszą załatwić to przed karnymi. Lloris nic nie obroni, a Martinez pokazał już, że wie o co chodzi. Potworne zmęczenie Argentyny, ale mają jeszcze kilka zmian do wykorzystania.
Akurat nasz Marciniak sędziuje doskonale. Ani razu nie korzystał.z VAR, wszystko sam widzi.
No, po 140 minutach mamy konkurs jedenastek
I niespodzianki nie bylo.