Jezus Maria ale gorąco

Skoro zwiedza i mu za to płacą…To za kasę zwiedza!

1 polubienie

Ja musiałem zasypiać i wypoczywać w ponad 40

Wiem, mi za zwiedzanie też płacą. Sporo,

1 polubienie

Ale za bilety wstępu do muzeum itd nie dostajesz zwrotu?

1 polubienie

Niestety, jeszcze płacić muszę.

Ja raczej “zwiedzam” dzielnice przemysłowe w Europie. Porty i inne takie.

No to chyba jednak mi płacą za zwiedzanie :slight_smile:

1 polubienie

A bywaly czasy,ze prosto z drukarni sie czytalo :grin:
Byl tylko jeden problem,wolno sie kartki przewracaly,bo litery trzeba bylo skladac,po kropelce :grin:

2 polubienia

Ale treść powalająca była.

2 polubienia

Bo tez i pisrze znamienici :upside_down_face:

2 polubienia

Ja, jak pisałem, to od razy i czytałem. Poruszające tematy były. Po kilku roździałach, ściany zaczęły się poruszać i napierać.

2 polubienia

A czasem dostawalo sie podloga w pysk

2 polubienia

A jak podłoga falowała.

1 polubienie

Falowala,a bywalo i 10°w skali Beuforta. :upside_down_face:
Nie szlo na nogach ustac :grin:

1 polubienie

No to się leżało.

2 polubienia

W tamtych czasach w nocy bylo najwieksze zuzycie wody.
A jeszcze wodomierzy indywidualnych nie bylo,i dzukali wyciekow,a tu na hlodziwo szla woda w kanal :grin:

1 polubienie

U mnie w mieście tory tramwajowe “wygło” od upałów… Podobno przy powierzchni temp. wynosiła 51 stopni.

https://www.google.com/amp/wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24888010,w-bydgoszczy-upal-wygial-tory-imgw-ostrzega-na-zachodzie-moga.amp

Przypomniało mi sie jak kiedyś dwaj pisarze zajęli się w międzyczasie grą w szachy. I co? I myśleli, że ja będę za nich pisać? O nieee!!! Przyszłam i niewinnie zapytałam czy mi się wanna nie popsuje od tego co się do niej wylewa z przepełnionego naczynia. I wiecie co? Szybciej biegnących mężczyzn to ja chyba w życiu nie widziałam!:joy:

2 polubienia

A u mnie zimno zimno

Kiedyś u kolegi, to przed terminem, celulozę zaczęliśmy próbować, jeszcze przed przelewaniem myśli na papier, no to jego żona cały projekt literacki do muszli tego, ten…

2 polubienia