To będzie wielki eksperyment.
Wiesz. Jyz przywyklam ze oświata od lat to jeden wielki eksperyment
Eksperyment? To nie będzie eksperyment, bo on zakłada jakieś podstawy naukowe… że ma to coś zbadać, udowodnić…
Wy pewnie myślicie o zwykłym bajzlu nad którym nikt nie panuje?
Masowe ludobójstwo … Oczywiście pół żartem pół serio pisząc …
I pomyśleć, że przy topniejącym poparciu dla siebie PiSiory mają to wszystko w d*pie i wolą jeszcze bardziej zniechęcić do siebie społeczeństwo … Mnie bardziej do siebie zniechęcić chyba już nie są w stanie no ale to już naprawdę tragedia …
Szczyt zachorowań (tzw. druga fala), a tutaj wreszcie “upragniony przez wszystkich XD” powrót do szkół …
No i jak to skomentować …
Wcześniej jakoś dawali radę przez internet, a teraz nagle nie dadzą … No bądźmy poważni … Z początku wszystko szło gorzej, no ale teraz mają doświadczenie no i nic tylko to ulepszyć …
Jaki eksperyment @ihtiel, to będzie inauguracja roku szkolnego z pełnym sukcesem. I ciąg dalszy to tez będzie sukces działalności ministra Piontkowskiego i całego PIS-u.
Wystarczy skupić się na przekazach TVP Info.
Jak dawali? Matura slaba…8 klasy srednio 50% punktow… I jeszcze koszty spoleczne czyli zdziczenie dzieci i młodzieży.
To zdalne nikomu nie służyło.
I ten obrzydliwy hejt na nauczycieli ze siedzą w domu i nic nue robią.
Ech… Boję się tego nowego roku…
Coś takiego to akurat chyba tylko debile mogli mówić …
A co do zdziczenia dzieci to przecież mogły się komunikować przez Skype czy coś i grać razem potem w gry …
Kurde lepsze to niż pandemia … Niech te szczepionki zrobią i tyle …
Ja z kolei słyszałem (i tego bym się już bardziej obawiał niż zdziczenia dzieci) obawy w sprawie nieporządanych objawów szczepionki …
A ja sie pytam co z lekcjami wf?
Co z dojazdami?
Drodzy uczniowie przebieramy się, a ja za 10 minut wracam przed laptopa …