Szanowna nam wszystkim Pani Kaja Godek wzywa pino…ekhm premiera Morawieckiego do opublikowania wyroku Trybunału i co mnie najbardziej śmieszy, wzywa do “zaprzestania łamania przez premiera prawa” w związku z niepublikowaniem tegoż wyroku.
Szkoda tylko, że nie była taka wyszczekana jak PiS skakał po konstytucji przez tyle lat i miał w nosie poprzednie wyroki (do tej pory nie opublikowane).
Co o tym sądzicie?
PS. Fajnego mema dotyczącego wyroku znalazłem więc wkleje. Miłego wieczoru
Wyrok Trybunału powałanego w sposób niezgodny, powtórze NIEZGODNY z prawem to nie wyrok a opinia. Dziękuje, do widzenia. Proszę sobie iść do kościoła, może go ktoś akurat atakuje.
Kto prosi? Po pierwsze pisze kulturalnie do kogoś nowego tutaj, bo drugie sama za stara stażem ( chyba że czegoś nie wiem) tutaj nie jesteś, więc nie twórz tutaj jakiejś bandy przeciwko jednemu… Chyba że cię to kręci, takie znęcanie się nad kimś…
Jesteś tu wereranem, który dołączył niesamowicie dawno temu - 9go lutego, wow.
Nie no, ludzie z szacunkiem do tego Pana, z szacunkiem.
Nie wiedziałem, że tu jest jakiś konkurs, że trolem może być najstarszy stażem.
Konkursu nie ma, a kolega stazem troche dluzej, wczesniej na forum byl gumowym krokodylem.
Najstarszy stazem trol zostal wyslany na zalegly urlop, do poniedzialku.
I śmiech niekiedy może być nauką,
Kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa;
I żart dowcipną przyprawiony sztuką
Zbawienny, kiedy szczypie, a nie kąsa;
I krytyk zda się, kiedy nie z przynuką,
Bez żółci łaje, przystojnie się dąsa.
Szanujmy mądrych, przykładnych, chwalebnych,
Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych.
Ta melodia slów…Od razu stanąłem jak zając,słupka
Plus genialny,moim zdaniem jeden z najwiekszych w XX wieku,Kenneth Branagh ktory tak podawal Szekspira ze nawet zmeczony lub myslacy o czymś innym,brałem to jak ryba przynetę