Kącik Dobrych Wiadomości 10

Dobrze ze islamisci Jeszce w Polsce tak nie CHCĄ sobie czegoś pod budowę meczetu od miasta… Chyba nie powiesz ze będąc ateistka(?) i nie mieszkając w Polsce, byłaby to dla ciebie taka sama sytuacja jak w przypadku kk. Kościołowi się po prostu nalezy i już.
I jeżeli ktoś będąc Polakiem mówi że nie przeszkadzają mu meczety W POLSCE bo kościoły też nie, albo tym bardziej że jest anty kk ale meczety sa spoko to coś z nim chyba już nie tak :rofl:

po pierwsze ateistka nie jestem, a po drugie takie “rozdawnictwo” jest dranstwem bez wzgledu na ruch religijny.
jestem zwolenniczka panstwa laickiego.
i jakby co to jeszcze wypowiedzenia konkordatu na rzecz normalnej umowy miedzynarodowej o wspolpracy nie dojeniu.

1 polubienie

Aha chyba pomyliłem cię z kimś🤣 a nie no zgadzam się no tak xd dlatego napisałem W POLSCE.

Reksiu, jestes niezrownany! :sweat_smile:

Jeszcze nie raz stwierdzisz ze slyszysz cos po raz pierwszy…

No coz, normalny to on nie jest…

No ale chce. Może. Ktoś nie lubi pisu i nie chce ale wtedy nigdy o tym nie powiedział że nie daj boże będzie majdan. Jeżeli ktoś z opozycji o tym mówi to raczej w stylu że chce żeby zrobić akcje z wprowadzeniem ludu na ulicę, cała akcja zamachu stanu pozorowana jako obalenie “złego” dyktatora itp…

Na ten zalew Polski przez islamistow od dawna slabo mi sie robi. Niedlugo sami islamisci pozostana…

No dorastaj, dorastaj, kiedys Ci sie to uda…

Odpowiedź słaba… Gdyby pis nie wygrało w 2015 to byli by uchodźcy…
Okrzyki lewakow podczas protestów w 2017roku podczas wizyty trumpa " zniszczymy trumpa! Przyjmiemy uchodźców" nikt mi ni powie że to nie fanatycy przy których mohery to pikuś :rofl:

Taka jest prawda. Do informuj się. Co napisałem według ciebie nie tak?

I nie zasłania wiekiem tego z czym się nie zgadzasz. Bo to twoje zdanie.

A czy Ty widziales na oko uchodzcow??? I nie Tobie do oceniania moich i wielu innych Userow wypowiedzi. Dla Ciebie to czas nauki. Albo skorzystasz, albo nie, Twoja sprawa.

Co to znaczy na oko uchodźców?
Ale co ja oceniam? On napisał że nie chce dlatego napisałem że pierwszy raz słyszę takie słowa od kogoś kto nie popiera pisu… Zwykle zawsze ktoś kto w ogóle mówił o takich akcjach to że tego by chcial. Po stronie opozycji jest dużo więcej fanatyków bo i cała opozycja i jej środowiska jest dużo większa.

Kiedy moje dziecko (wbrew mojemu zdaniu “sparzysz sie”) dotknelo rozgrzanego prodiza no to mialo pecherz na palcu. Z wiekiem, zwykle nabiera sie doswiadczenia. Upor nic Ci nie pomoze… Fantazjuj dalej. Nie bede Ci wiecej przeszkadzac.

Jak najbardziej normalny. Na standardy biskupie to nawet wzorcowo normalny…
Ciekawa jestem jego prywatnego majatku, bo sadzac po przeciekach jakej bizuterii i ubranek zażyczył sobie na przychodne i odchodne w Lodzi…

1 polubienie

O, to biskup odchodzi z WYPRAWKA? :sweat_smile:

Majdanem to ewentualnie jak 500+ zabiora moze sie skończyć. Ale to i tak bedzie wtedy wina krwiozerczych burzujow drugiego sortu, Tuska i zlodziei z PO. Nie licząc rowerzystow, wegetarian , LGTB i Unii.

3 polubienia

A jak??? Przeciez na nowym miejscu nie bedzie biedowal. Tradycja jest, ze poprzednik duzo nie zostawia po sobie.

1 polubienie

Temat poruszony trudny i wrażliwy (ale forma znakomita). Zdania na ten temat różne i nie zawsze jednoznaczne. Tym bardziej więc wymagana jest precyzja wypowiedzi, aby czytający nie błądził i nie dochodziło do nieporozumień. Nie każdy jednak ma dar jasnego przekazu, więc przynajmniej na jedno zwróćmy uwagę.
Dopiero co pisaliśmy o błędach językowych, w tym o interpunkcji. Więc ja apeluję, starajmy się używać przecinków. Lepiej więcej niż mniej. Odnosi się to nie tylko do jednej osoby z dzisiejszego grona.
Bo jak do braku przecinków dodamy literówki, to lepiej do takiego tekstu w ogóle nie nie zabierać.

4 polubienia